Τετάρτη, 9 Ιουλίου 2014

H Σαντορίνη το καλύτερο νησί του κόσμου

Η 19η ψηφοφορία των αναγνωστών του περιοδικού Travel+LeisureΗ 19η ψηφοφορία των αναγνωστών του περιοδικού Travel+Leisure
Αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις για τον ελληνικό τουρισμό είχε η 19η ψηφοφορία των αναγνωστών του περιοδικού Travel+Leisure για τους καλύτερους προορισμούς και υπηρεσίες για αναψυχή.

Η Σαντορίνη επιλέχθηκε ως το καλύτερο νησί στον κόσμο αφήνοντας πίσω της τρία νησιά του συμπλέγματος της Χαβάη. Συγκεκριμένα, η Σαντορίνη, η οποία βρισκόταν στην 4η θέση πέρυσι, συγκέντρωσε 89.98 βαθμούς.

greekislands

Αντίστοιχα σε ευρωπαϊκό επίπεδο τρία ελληνικά νησιά ψηφίστηκαν ως τα καλύτερα της Γηραιάς ηπείρου. Πέρα από την Σαντορίνη που βρίσκεται στην κορυφή, στην τρίτη θέση, πίσω από το Κάπρι της Ιταλίας βρίσκεται η Κρήτη με 84,26 βαθμούς ενώ στην πεντάδα επιστρέφει, πίσω από την Σικελία η Μύκονος με 82,55 βαθμούς.

europe
Ευχάριστη έκπληξη για τον τουρισμό της Αθήνας η είσοδος του ξενοδοχείου Grande Bretagne ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία μεγάλων πόλεων στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα οι αναγνώστες του Travel+Leisure έδωσαν 92.32 στο ξενοδοχείο του Συντάγματος κατατάσσοντας το 13ο στην Ευρώπη.


H Σαντορίνη το καλύτερο νησί του κόσμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα ήθελα να αφήσετε το σχόλιο σας εδώ ! ευχαριστώ !