Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013

Πρώτος προορισμός των Κινέζων στην Ευρώπη η Ελλάδα

Η επέλαση των Κινέζων στην Ελλάδα: Πρώτος προορισμός στην Ευρώπη η χώρα μαςΡαγδαία αύξηση στον αριθμό των Κινέζων τουριστών αναμένεται στο άμεσο μέλλον στη χώρα μας, καθώς οι Κινέζοι που ταξιδεύουν στο εξωτερικό – και που ανήκουν στα ανώτατα εισοδηματικά στρώματα- λατρεύουν τη χώρα μας και το αποδεικνύουν.

Σύμφωνα με τον πρέσβη της Κίνας Ντου Τσι Γουέν, την Ελλάδα είχαν ως πρώτο σταθμό προορισμού 21.000 Κινέζοι από το σύνολο όσων ταξίδεψαν πέρυσι στην Ευρώπη. Ειδικότερα, ο αριθμός των Κινέζων τουριστών αυξήθηκε κατά 50% τη φετινή σεζόν, ενώ θα συνεχίσει να κινείται ανοδικά και για επόμενα χρόνια. Ο κ. Ντου επισκέφθηκε πρόσφατα τη Σαντορίνη, τη Μύκονο, τη Μήλο και τη Πάρο και συνομίλησε με τις τοπικές αρχές για τις προοπτικές περαιτέρω αύξησης του τουριστικού ρεύματος από την Κίνα.
Οι Κινέζοι συγκινούνται από την ιστορία της Ελλάδας, το μοναδικό τοπίο, και κυριολεκτικά λατρεύουν το Αιγαίο, μια λέξη που στα κινεζικά ακούγεται ως «αγάπη». Γιαυτό πολλοί έχουν όνειρο ζωής να παντρευτούν σε ένα ελληνικό νησί και δη στη Σαντορίνη. Η αναμενόμενη αύξηση των Κινέζων επισκεπτών στα κυκλαδίτικα νησιά τα επόμενα χρόνια αναμένεται να συμβάλει στην επιμήκυνση της σεζόν αλλά και στην αύξηση του μέσου όρου παραμονής των τουριστών που παραμένει σε χαμηλά επίπεδα σε σχέση με άλλους ελληνικούς προορισμούς.

- See more at: http://www.tsantiri.gr/ellada/i_epelasi_ton_kinezon_stin_ellada_protos_proorismos_stin_europi_i_chora_mas/#sthash.Z4DfSzNX.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα ήθελα να αφήσετε το σχόλιο σας εδώ ! ευχαριστώ !