Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2013

Αναγνωρίστηκε διεθνώς η Γάτα του Αιγαίου! το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Νοεμβρίου
Η αναγνώριση έγινε κατά την διάρκεια 2ήμερου διεθνούς συνεδρίου και .. έκθεσης γάτας, το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Νοεμβρίου το Ξενοδοχείο President, με συμμετοχές διαφόρων φυλών γατών από την Ελλάδα, την Ρωσία, την Ιταλία, την Γερμανία και την Κύπρο οι οποίες συμμετείχαν σε διαγωνισμό μορφολογίας διεκδικώντας ένα τίτλο παγκόσμιας αναγνώρισης.

Κριτές ήταν ο Κ. Andreas Möbius, Γενικός Γραμματέας της WCF (World Cat Federation) και η K. Silvie Comte πρόεδρος της CFE Γαλλίας. Κριτές θα είναι ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (WCF) Andreas Möbius από την Γερμανία.

Το Σάββατο και την Κυριακή στις 15.00 πραγματοποιήθηκε ομιλία για την διατροφή της γάτας από τον μέγα χορηγό της διοργάνωσης την εταιρία ολιστικών τροφών Leonardo με ομιλητή τον κτηνίατρο Παυλόπουλο Νίκο.

Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου έγινε η παρουσίαση του βιβλίου της Ειρήνης Αϊβαλιώτου «Τη νύχτα που με ακολούθησε» με θέμα τις γάτες ενώ την Κυριακή 3 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η διεθνής αναγνώριση της φυλής “Γάτα Αιγαίου”.

Πληροφορίες: www.felinagreece.gr
Πηγή : http://www.skai.gr/news/lifestyle/article/245102/to-savvatokuriako-i-diethnis-ekthesi-gatas-tha-anagnoristei-diethnos-i-gata-tou-aigaiou-/

Εχουμε και λεμε: αναγνωρίστηκε διεθνώς η Γάτα του Αιγαίου! το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Νοεμβρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα ήθελα να αφήσετε το σχόλιο σας εδώ ! ευχαριστώ !