Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013

Σαντορίνη: Πέντε λόγοι για να επισκεφτείς το όμορφο ελληνικό νησί το Φθινόπωρο

Σαντορίνη: Πέντε λόγοι για να επισκεφτείς το όμορφο ελληνικό νησί το Φθινόπωρο

Δεν έχει κοσμοπλημμύρα
Λόγω της μοναδικής φυσικής ομορφιάς της, η Σαντορίνη υποδέχεται άπειρους τουρίστες το καλοκαίρι γεγονός που δημιουργεί πρόβλημα σε όλους τους τομείς με μπλοκαρισμένους δρόμους, φουλαρισμένα εστιατόρια και υψηλές τιμές.

Και ενώ η Άνοιξη αποτελεί μία επίσης απίθανη επιλογή για διακοπές στο νησί, οι θάλασσες είναι ακόμη παγωμένες και δεν μπορείς να τις απολαύσεις. Ενώ τον Οκτώβρη, τα νερά είναι ακόμη σχετικά ζεστά και υπάρχει τόσο κρασί που περιμένει να το δοκιμάσεις…

Θα κοιμηθείς στα… άκρα
Τα περισσότερα από τα ξενοδοχεία της Σαντορίνης είναι σκαλισμένα επάνω στην Καλντέρα, και τότε είναι πιο εύκολο να βρεις δωμάτιο –και υπάρχει ένα για όλα τα πορτοφόλια.

Θα δεις τα πιο όμορφα ηλιοβασιλέματα
Η Σαντορίνη και ιδιαίτερα η γραφική της Οία είναι διάσημες σε όλο τον κόσμο για "το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα στον κόσμο". Τα μοναδικά χρώματα που μπορεί να απολαύσει κανείς την ώρα που ο ήλιος πέφτει στη θάλασσα είναι αδύνατο να περιγραφούν με τον οποιοδήποτε τρόπο.

Το κρασί είναι υπέροχο
Οι επισκέπτες της Σαντορίνης θα απολαύσουν φαγητό και κρασί σε πολλά μέρη του νησιού. Ειδικά όσον αφορά στο κρασί, ο Οκτώβριος είναι ο καλύτερος μήνας για να δοκιμάσει κανείς τις ποικιλίες της νέας σεζόν.

Πρόκειται για έναν παράδεισο δραστηριοτήτων
Τώρα που οι υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού έχουν πέσει αρκετά, είναι οι κατάλληλες συνθήκες να κάνεις τα πάντα, από εκδρομές με βαρκάκια και επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους, μέχρι καταδύσεις, αναρριχήσεις και όλων των ειδών τα extreme sports.

Σαντορίνη: Πέντε λόγοι για να επισκεφτείς το όμορφο ελληνικό νησί το Φθινόπωρο | ξενος τυπος | news.e-go.gr