Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2013

Πώς να αποκτήσετε καλοκαιρινό και λαμπερό βλέμμα

Είστε έτοιμες για μερικές συμβουλές στο καλοκαιρινό μακιγιάζ σας; Ας κάνουμε ένα ταξίδι στα παρασκήνια των επιδείξεων για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2013 για να μάθετε ακριβώς πώς να δημιουργήσετε το τέλειο smokey μακιγιάζ για λαμπερά βλέμματα που μαγνητίζουν!

Δεν ξέρω για σας, αλλά μερικές φορές είναι αρκετά δύσκολο τα μάτια μας να δείχνουν τέλεια σε smokey μακιγιάζ. Είτε το παρακάνουμε είτε φαίνεται αρκετά κοιμισμένο το βλέμμα μας. Ένα μυστικό;… Το smokey μακιγιάζ μπορεί να είναι φωτεινό και λαμπερό!

Χάρη στην εαρινή κολεξιόν της Alberta Ferretti του / Καλοκαίρι 2013 από τη make up artist Diane Kendal, ανακαλύψαμε πως μπορούμε να δημιουργήσουμε λεπτές γραμμές, ώστε το smokey μακιγιάζ να μεταφράζεται στα χρώματα του χρυσού, του καφέ, αλλά και σε πολλές λαμπερές αποχρώσεις!

Για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2013 οι Viktor & Rolf πρότειναν όμορφα βλέμματα και περιποιημένα φρύδια με eyeliner στις αποχρώσεις του χρυσού για περισσότερη αυτοπεποίθηση με τη βοήθεια της make up artist Pat McGrath! Ο οίκος Roccobarocco προτείνει ελαφριές γραμμές με γυαλάδα με μια γραμμή από χρυσό μολύβι στο κινητό βλέφαρο, για ένα απλό αλλά λαμπερό βλέμμα για το καλοκαίρι.

Επιμέλεια
Μικ. Μικ
Μόδα: Πώς να αποκτήσετε καλοκαιρινό και λαμπερό βλέμμα
Viktor & Rolf
Μόδα: Πώς να αποκτήσετε καλοκαιρινό και λαμπερό βλέμμα