Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013

ΠΟΛΩΝΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΟΙΑ

« Το χωριό της Οίας στη Σαντορίνη, αιωρείται στην άκρη του παλιού ηφαιστειακού κρατήρα », γράφει η πολωνέζικη επιθεώρηση «Wirtualna Polska»,
« Το χωριό της Οίας στη Σαντορίνη, αιωρείται στην άκρη του παλιού ηφαιστειακού κρατήρα », γράφει η πολωνέζικη επιθεώρηση «Wirtualna Polska».
ΠΟΛΩΝΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΟΙΑ
  « Το χωριό της Οίας στη Σαντορίνη, αιωρείται στην άκρη του παλιού ηφαιστειακού κρατήρα και θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα μέρη σε όλη την Ελλάδα», γράφει η πολωνέζικη επιθεώρηση «Wirtualna Polska», σε διθυρμαβικό αφιέρωμα της στην Απάνω Μεριά. Ο παρατηρητικός συντάκτης όμως, προσέχει και κάτι που αν στην Οία θεωρείται αυτονόητο, για την υπόλοιπη Σαντορίνη, παραμένει μακρινό όνειρο. «είναι η εξαφάνιση των σωλήνων αποχέτευσης, ηλεκτρικά καλώδια και τα καλώδια τηλεφώνου. […] το χωριό της Οίας, τα καλώδια έχουν θαφτεί εδώ και πολύ καιρό. Πολλά σπίτια μετατράπηκαν σε πολυτελή διαμερίσματα με ιδιωτικές πισίνες», γράφει χαρακτηριστικά. Δίνει επίσης πολλές χρηστικές οδηγίες για μια περιήγηση στο χωριό και εκτός από το διάσημο ηλιοβασίλεμα προτείνει μια επίσκεψη στο Ναυτικό Μουσείο της Οίας, όπου φυλάσσονται τεκμήρια από το λαμπρό ναυτικό παρελθόν της.
ΠΟΛΩΝΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΟΙΑ - Santorini News