Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013

O παραμυθένιος γάμος του συνιδρυτή του Facebook, Sean Parker!


Σκηνικό βγαλμένο από παραμύθι ο γάμος του συνιδρυτή και πρώην προέδρου του Facebook, Sean Parker! Ο «γκουρού του Ιnternet», εμπνευσμένος από την αισθητική του «Game of Thrones», παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, τραγουδίστρια Alexandra Lenas, την Κυριακή, στην καρδιά ενός κατάπρασινου δάσους στα περίχωρα του Big Sur της California, παρουσία 300 εκλεκτών προσκεκλημένων!
Ανάμεσά τους ο Sting και η σύζυγος του Trudie, η Allison Williams, και η Emma Watson. «Οι καλεσμένοι πέρασαν από μια μεγάλη πύλη σε έναν άλλο κόσμο», δήλωσε φίλος του γαμπρού στην New York Times.
Φωτογραφία της νύφης που τράβηξε καλεσμένος στο γαμήλιο γλέντι!
Ο Sean Parker έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να «ζωντανέψει» το δάσος για χάρη της αγαπημένης του! Η τελετή του γάμου στοίχισε συνολικά… 8.000.000 ευρώ, με το κόστος της δεξίωσης να αγγίζει το αστρονομικό ποσό των 1.500.000 ευρώ!
Οι μεγάλες λευκές τέντες που στήθηκαν για να φιλοξενήσουν τους 300 καλεσμένους διακρίνονται στο βάθος
Η νύφη φορούσε ένα δαντελωτό φόρεμα με μακρύ πέπλο  Elie Saab, ενώ οι καλεσμένοι ντύθηκαν με κοστούμια ειδικά σχεδιασμένα για την περίσταση, από την βραβευμένη με Όσκαρ ενδυματολόγο του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», Ngila Dickson.
Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα κοριτσάκι έξι μηνών!


O παραμυθένιος γάμος του συνιδρυτή του Facebook, Sean Parker! | Lifestyle News | Agelioforos.gr