Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013

'Εκθεση φωτογραφίας του ΕΠΑΛ Θήρας στην Μεσαριά με θέμα "Εικόνες από Μεσαριά"
Σύμφωνα με ανακοίνωση της φωτογραφικης ομαδας του ΕΠΑΛ Θηρας,

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 9μμ στο χώρο Markezinis Suites Σπύρου Πατηνιώτη στη Μεσαριά θα πραγματοποιηθουν τα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας της Φωτογραφικής Ομάδας του ΕΠΑ.Λ. Θήρας με θέμα: "Εικόνες από Μεσαριά"

Διάρκεια: από 26 Ιουνίου ως 10 Σεπτεμβρίου 2013 με ώρες λειτουργίας 10:00 - 22:00.Την έκθεση διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσαριάς «Ο Άγιος Δημήτριος» στα πλαίσια των καλοκαιρινών του εκδηλώσεων.

Είναι η τρίτη κατά σειρά έκθεση της Φωτογραφικής Ομάδας του ΕΠΑ.Λ Θήρας ως αποτέλεσμα των Επιμορφωτικών Σεμιναρίων Φωτογραφίας που πραγματοποιήθηκαν εκτός σχολικού ωραρίου σε εβδομαδιαία βάση στη Βιβλιοθήκη του ΕΠΑ.Λ. Θήρας με δωρεάν συμμετοχή από τους εκπαιδευόμενους και απευθύνονταν στους μαθητές του ΕΠΑ.Λ. Θήρας, του ΓΕ.Λ. Θήρας, στους εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης της Θήρας, αλλά και στον ευρύτερο πληθυσμό της Σαντορίνης.

Εισηγητής και συντονιστής των σεμιναρίων ήταν ο καθηγητής του ΕΠΑ.Λ. Θήρας Σκουλουδάκης Αθανάσιος του κλάδου ΠΕ12.05 Ηλεκτρολόγων με εθελοντική προσφορά.http://photoepalthiras.wordpress.com/


Εχουμε και λεμε: έκθεση φωτογραφίας του ΕΠΑΛ Θήρας στην Μεσαριά με θέμα "Εικόνες από Μεσαριά"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα ήθελα να αφήσετε το σχόλιο σας εδώ ! ευχαριστώ !