Δευτέρα, 20 Μαΐου 2013

Ελλάδα «ψηφίζουν» οι σέρβοι τουρίστες.Την Ελλάδα επιλέγει για τις διακοπές του το 70% των σέρβων τουριστών, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της Ένωσης Ταξιδιωτικών Πρακτορείων Σερβίας (YUTA).

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα στον ιστότοπο Vesti Online, σύμφωνα με τον διευθυντή της YUTA Αλεξάνταρ Σένιτσιτς, η πλειοψηφία των Σέρβων τουριστών επέλεξε και φέτος την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές και ακολουθούν η Τουρκία, η Ισπανία, η Αίγυπτος, η Τυνησία, το Μαυροβούνιο και η Κροατία.

Την ίδια ώρα, αύξηση 20% καταγράφει, μέχρι στιγμής, η πώληση τουριστικών πακέτων στη Σερβία για το φετινό καλοκαίρι. Xαρακτηριστικό είναι ότι σε πολλά τουριστικά γραφεία έχουν εξαντληθεί τα φθηνά τουριστικά πακέτα για την Ελλάδα, κατά τους μήνες χαμηλής ζήτησης (Μάιο και Ιούνιο),  ενώ σε άλλα πρακτορεία έχουν μείνει ελάχιστα τουριστικά πακέτα για τους ελληνικούς προορισμούς και για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.Πηγή: Ελλάδα «ψηφίζουν» οι σέρβοι τουρίστες - Ελληνικά Ξενοδοχεία - Τουρισμός - Πολιτισμός - ΞΕΕ
Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο