Τρίτη, 14 Μαΐου 2013

100% αδιάβροχες θήκες για κινητά ήρθαν και στην Σαντορίνη !!!!!!!


H DiCAPac εξειδικεύεται απο το 2005 σε αδιάβροχες θήκες για κινητά, tablets και φωτογραφικές μηχανές σε πραγματικά διάφανο βινύλιο. Με την χρήση μιας 100% στεγανής θήκης DiCAPac εκτός απο την προστασία που παρέχετε στην συσκευή σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κινητό η το tablet σας σαν φωτογραφική μηχανή η βιντεοκάμερα πάνω και κάτω απ το νερό! Ακόμα κι αν δεχθείτε η θέλετε να κάνετε μια κλήση μπορείτε να μιλήσετε όσο το κινητό σας είναι μέσα στην θήκη κανονικά ακόμα και όταν είστε μέσα στο νερό! Εκτός απο θήκες για κινητά και tablets υπάρχουν θήκες γενικής χρήσης που μπορούν να προστατέψουν πολύτιμα αντικείμενα σας στο σκάφος η το camping απο νερό, άμμο, ακόνη κτλ.

Όλες οι θήκες είναι φτιαγμένες απο μη τοξικά υλικά (RoHS) και είναι δοκιμασμένες και πιστοποιημένες κατά JIS IPX8 (την υψηλότερη πιστοποίηση κατά Japanese Industrial Standard’s), δοκιμασμένες στα 10 μέτρα βάθος (5 μέτρα για tablets).
dicapac_images

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

guidelines

Σημεία προσοχής πριν την χρήση:
Κατ’ αρχήν κάνετε οπτικό έλεγχο της θήκης σας και διαπιστώστε ότι δεν υπάρχει εμφανής ζημιά στην επιφάνεια της θήκης. Κατόπιν κάντε μια δοκιμή στεγανότητας. Τοποθετήστε ένα κομμάτι χαρτί η ύφασμα στην θήκη, κλείστε την σύμφωνα με τις οδηγίες και πιέστε / κινήστε την μέσα στο νερό. Αν το χαρτί η ύφασμα είναι στεγνό στο τέλος της δοκιμής μπορείτε να προχωρήσετε στην χρήση της θήκης. Σημειώστε οτι δεν έιμαστε υπέυθυνοι για λανθασμένη η απρόσεκτη χρήση της θήκης.
Σημεία προσοχής κατα την χρήση:
Κάντε οπτικό έλεγχο κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την θήκη, ιδιαίτερα στο στόμιο και το zip της θήκης. Αποφύγετε τα χτυπήματα και τα αιχμηρά αντικείμενα. Μην αφήνετε την θήκη πολλή ώρα κάτω απο τον ήλιο. Σημειώστε ότι μπορεί να αναπτυχθούν υδρατμοί στο εσωτερικό της θήκης ανάλογα με την διαφορά της θεροκρασίας μέσα και έξω απο την θήκη. Μην χρησιμοποιείτε την θήκη σε νερό με θερμοκρασία μεγαλύτερη των 30C, π.χ. σε μέρη όπως θερμά λουτρά η sauna.
Σημεία προσοχής μετά την χρήση:
Μην ξεχνάτε να αφαιρείτε το κινητό σας με την θήκη σκουπισμένη και το στόμιο να κοιτάζει προς τα κάτω ώστε να μην μπεί ποτέ νερό στο εσωτερικό της θήκης.

Σαντορίνη 6978846865

http://waterproofme.gr/