Σάββατο, 20 Απριλίου 2013

Ένας πραγματικά παραμυθένιος γάμος... που όμως δεν ήταν αληθινός... Γιατί;A truly fabulous wedding ... which was not true ... Why?


Ένας πραγματικά παραμυθένιος γάμος... που όμως δεν ήταν αληθινός... Γιατί;;; (PHOTOS)

Έκανε το γάμο των ονείρων της, μόνο που δεν ήταν αληθινός. Ο λόγος για την 23χρονη Κάιλι Νταφ από τη Βρετανία, η οποία πάσχει από καρκίνο στο συκώτι.
Μία από τις επιθυμίες της ήταν να παντρευτεί και έκανε το γάμο των ονείρων της με ένα μοντέλο ως γαμπρό. Ο γάμος τελέστηκε με κάθε επισημότητα με παπά και με κουμπάρο, η νύφη φορούσε νυφικό, είχε κοντά της την οικογένειά της και το δίχρονο γιο της. Ο γαμπρός ήταν ο 27χρονος Ντάνι Γουίσκερ που εργάζεται περιστασιακά ως μοντέλο και είναι οικοδόμος. Η Κάιλι έλαμπε στη μεγάλη της μέρα. Ήταν μία από τις επιθυμίες της και της τα οργάνωσε όλα η καλύτερή της φίλη Κέιτι Μπιρς.
Η Κάιλι έμαθε ότι έχει καρκίνο το Φεβρουάριο. Η ίδια ασθένεια σκότωσε τον πατέρα της στα 37 του το 1998. Πάσχει από μία σπάνια γενετική ασθένεια την αδενωμάτωση του παχέος εντέρου, που προκαλεί την αύξηση των πολυπόδων και αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου. Οι γιατροί της έχουν πει ότι με την κατάλληλη θεραπεία και χημειοθεραπεία μπορεί να παρατείνει τη ζωή της. Η Κάιλι θέλει να σκέφτεται αισιόδοξα. Ο γάμος της έγινε σε κάστρο, ενώ ένα αυτοκίνητο αντίκα παρέλαβε τη νύφη και το γαμπρό. Η ίδια λέει ότι «ήταν σαν πραγματικός γάμος. Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Δεν περίμενα τίποτα από αυτά να γίνει. Ήταν λίγο περίεργο, αλλά γέλασα πολύ».
Ο γαμπρός λέει ότι έχουν πολύ καλές σχέσεις, έχουν ανταλλάξει τηλέφωνα και μπορεί να της ζητήσει να βγουν και ραντεβού. Ο Ντάνι συνάντησε την Κάιλι την ημέρα του γάμου και είχε πολύ άγχος. Δέχτηκε να «ντυθεί» γαμπρός, όταν του εξήγησε η Κέιτι την κατάσταση...