Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013

Santo Wines- Νέα εικόνα, νέα εποχή - New image, new era

NYKTERI_SANTOWINESΝέα εμφάνιση για την οικογένεια οίνων SANTORINI ASSYRTIKO και SANTORINI NYKTERI της Santo Wines: ο Συνεταιρισμός κάνει το επόμενο βήμα και αξιοποιώντας την παγκόσμια αναγνωρισιμότητα και δυναμική του σαντορινιού αμπελώνα παρουσιάζει μια σύγχρονη εικόνα ενός διεθνούς brand.

Με πηγή έμπνευσης στοιχεία της μοναδικότητας της Σαντορίνης και του terroir της -όπως η θάλασσα και η χαρακτηριστική μεταλλικότητα των οίνων του νησιού, η αντίθεση του ηφαιστειογενούς εδάφους και της πράσινης αμπελιάς- η νέα εικόνα της Santo Wines αφηγείται αυτή την ξεχωριστή εμπειρία γνωρίζοντας ότι απευθύνεται σε ένα παγκόσμιο κοινό.

Με στόχο τη διακριτική πολυτέλεια και την εκλεπτυσμένη καθαρότητα των γραμμών, κάθε στοιχείο του packaging (φιάλη, χρώμα γυαλιού, ετικέτα, καψύλλιο, τεχνικές εκτύπωσης) είναι αποτέλεσμα πολύμηνης μελέτης (Concept: EZI Studios Καναδάς – Προσαρμογή/υλοποίηση: salt&pepper Ελλάδα).

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις οπίσθιες ετικέτες των οίνων SANTORINI ASSYRTIKO και SANTORINI NYKTERI της Santo Wines αναγράφονται τα βασικά στοιχεία (όνομα κρασιού, εσοδεία και ποικιλία) και στη γλώσσα Braille.

Η νέα εμφάνιση των brands της Santo Wines συμπίπτει με την εξαιρετική πρωτοβουλία ανάδειξης του 2013 ως Έτος αφιερωμένο στη Γαστρονομία της Σαντορίνης. Ο διεθνώς αναγνωρισμένος τουριστικός προορισμός προβάλλει τη μοναδικότητά του με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο: ο τόπος δεν είναι ευλογημένος μόνο με απαράμιλλη φυσική ομορφιά, αλλά και με έδαφος που γεννά μοναδικά αυθεντικά προϊόντα αποτελώντας τη βάση της πλούσιας τοπικής γαστρονομίας.

Απολαύστε και εσείς την τριλογία της Θηραϊκής γης: κρασί, φάβα και τοματάκια Σαντορίνης.


Santo Wines- Νέα εικόνα, νέα εποχή | oinos