Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013

O Michael Jordan παντρεύεται και απαιτεί αθλητική πειθαρχεία
Αθλητική πειθαρχεία απαιτεί από τους καλεσμένους του ο αστέρας του NBA ζητώντας από τους καλεσμένους ησυχία και τα κινητά κλειστά.

Μύγα στο σπαθί του δεν σηκώνει ο διάσημος μπασκεμπολίστας. Λίγο πριν το γάμο του με το μοντέλο Yvette Prieto - ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 17 Απριλίου - έστειλε τα προσκλητήρια-μανιφέστο.

Σύμφωνα με την Chicago Sun Times, τα γεγραμμένα της πρόσκλησης δεν είναι τα συνηθισμένα. Εκτός από ώρα, μέρος και λοιπές συγκεκριμένες πληροφορίες υπάρχει μια ακόμη κάρτα με ποιο πιο αυστηρό περιεχόμενο. Κανένας από τους καλεσμένους δεν θα πρέπει να δώσει την παραμικρή περιγραφή του μυστηρίου ούτε σε δημοσιογράφους ούτε σε συγγενείς και φίλους. Στόματα ερμητικά κλειστά! Επίσης, δεν θα επιτραπεί η χρήση κινητών τηλεφώνων και φωτογραφικών μηχανών ώστε να μην διαρρεύσει κανένα στιγμιότυπο.Αυτός θα είναι ο δεύτερος γάμος του Jordan. Η πρώτη σύζυγος ήταν η Juanita Vanoy με την οποία πήραν διαζύγιο το 2006. Η πρόταση στην επί πολλά έτη αγαπημένη του Yvette πραγματοποιήθηκε την Πρωτοχρονιά του 2011. Δεν παρέλειψε βέβαια να την ζητήσει να υπογράψουν και προγαμιαίο συμβόλαιο με σκοπό να προστατεύσει την περιουσία του που σήμερα ανέρχεται στα 650 εκατομμύρια δολάρια. Έπαθε και έμαθε από το πρώτο του διαζύγιο να φυλάγεται!


O Michael Jordan παντρεύεται και απαιτεί αθλητική πειθαρχεία - Γάμος - Γαμπρός - in.gr