Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013

Διακοπές στην Ελλάδα για τους Ισπανούς αυτό το καλοκαίρι. Holidays in Greece for Spanish this summer.
"Διακοπές στην Ελλάδα: Αύξηση του αριθμού των Ισπανών που επιλέγουν την χώρα για το καλοκαίρι του 2013" είναι ο αυθεντικός τίτλος του δημοσιεύματος του ισπανικού site excite, σύμφωνα με το οποίο μεγαλύτερο ποσοστό ισπανών θα επισκεφτεί φέτος το καλοκαίρι τη χώρα μας για διακοπές.

H Ελλάδα είναι πολιτισμός, τέχνη, θάλασσα, φαγητό και πολλά άλλα..." Με αυτή τη φράση ξεκινά ο συντάκτης το άρθρο- εγκώμιο για τη χώρα μας. Πάρτε μια γεύση:"Είναι αλήθεια ότι η παγκόσμια οικονομική κρίση έχει επηρεάσει το Ελληνικό έθνος σε μεγαλύτερο βαθμό από ό, τι τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Ωστόσο, οι Έλληνες εξακολουθούν να εμφανίζονται αισιόδοξοι για τον τουρισμό. Και σε αυτή την αισιοδοξία, συμβάλλουν και οι ισπανοί καθώς αυτό το καλοκαίρι αυξάνεται κατά 10% - σε σχέση με πέρυσι - το ποσοστό των Ισπανών που επιλέγουν την Ελλάδα για διακοπές.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ταξιδιωτικού γραφείου που ειδικεύεται στα ταξίδια σε αυτή χώρα της Μεσογείου - το Anem a Grècia - περίπου 220.000 Ισπανοί τουρίστες θα περάσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα, ένα προορισμό με πληρότητα κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, ​​με περίπου 17 εκατομμύρια διεθνείς τουρίστες.

Η Ελλάδα είναι αγαπημένος προορισμός για τους Ισπανούς τουρίστες, με την Αθήνα, την Κρήτη, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη να είναι στην πρώτη θέση στη λίστα των προτιμήσεων. Επίσης άλλοι προορισμοί, όπως οι Κυκλάδες, οι Σποράδες, η Σκόπελος και η Σκιάθος είναι επίσης δημοφιλείς. Το προφίλ των ταξιδιωτών είναι συνήθως, οικογένειες, ζευγάρια ή μικρές παρέες των τεσσάρων έως οκτώ ατόμων, με προέλευση κατά κύριο λόγο από την Καταλονία και τη Μαδρίτη.

Η Ελλάδα έχει πάνω από 2.000 νησιά, με εκπληκτική αρχιτεκτονική και πλούσια ιστορία. Είναι μία από τις πιο συναρπαστικές χώρες της Ευρώπης, αφού σε κάθε γωνιά μπορείτε να βρείτε τα ίχνη του παρελθόντος. Οι καλές, άλλωστε, τιμές ευνοοούν στο οι τουρίστες να επιλέξουν να επισκεφθούν το λίκνο του δυτικού πολιτισμού".


Διακοπές στην Ελλάδα για τους Ισπανούς αυτό το καλοκαίρι | ξενος τυπος | news.e-go.gr