Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013

Τα παιδιά ζωγράφισαν για την αγάπη - The children painted for love
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Νέας Νικομήδειας ¨Η ΑΓΑΠΗ¨ ευχαρίστησε το διευθυντή του Δημοτικού σχολείου Ν.Νικομήδειας – Ν.Λυκογιάννης κ. Αργυρίου, όλους τους Δασκάλους και τα Παιδιά,που αποδέχτηκαν την πρόταση να ζωγραφίσουν για την αιμοδοσία.

“Επειδή τίποτε δεν πάει χαμένο”… όπως ανέφερε και ο διευθυντής στην παρουσίαση της αφίσας, επιλέχτηκε η πιο κατάλληλη ζωγραφιά και μετά από επεξεργασία εκδόθηκε η Αφίσα του συλλόγου από Παιδικά χέρια, θέλοντας να σταλθεί ένα μήνυμα, ότι ο Εθελοντισμός και η Ζωή που δίνουμε προσφέροντας Αίμα γεννιέται και ανήκει στη Νέα Γενιά!
Η παρουσίαση της Αφίσας έγινε την Τρίτη 16/4/2013 στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου Ν.Νικομήδειας παρουσία των παιδιών και των δασκάλων. Η πρόεδρος κ. Καδόγλου Ευτυχία ευχαρίστησε και ενημέρωσε τους μαθητές για την αναγκαιότητα και τους σκοπούς της Εθελοντικής Αιμοδοσίας. Οι μαθητές, Μελλοντικοί Δότες αλλά και Δέκτες Αίματος, φάνηκε να συνειδητοποιούν την αξία της ζωγραφιάς τους και της προσφοράς.


Τα παιδιά ζωγράφισαν για την αγάπη