Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013

Το Πατρινό Καρναβάλι στην 6η πανελλήνια έκθεση εναλλακτικού τουρισμου Activetrip 2013. The Carnival of Patras in 6th nationwide report alternative tourism Activetrip 2013


Τη δική του παρουσία θα έχει το Πατρινό Καρναβάλι στην 6η Πανελλήνια Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού Active Trip 2013, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Αίγλη» της Veso Mare, αφού η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» θα συμμετάσχει με ειδικό θεματικό περίπτερο παρουσιάζοντας μια αντιπροσωπευτική συνολική εικόνα του θεσμού.
Στο περίπτερο θα υπάρχουν αναμνηστικά προϊόντα του Πατρινού Καρναβαλιού, που είναι άμεσα συνδεδεμένα με την τουριστική διάσταση του θεσμού και την προβολή του, αλλά και αφίσες, φυλλάδια και άλλα καρναβαλικά τεκμήρια της σημαντικής προσφοράς και παρουσίας του Πατρινού Καρναβαλιού στην πόλη αλλά και του ρόλου του ως πρεσβευτή της εκτός τοπικών συνόρων.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 13 Απριλίου και ώρα 13.00 και θα παρευρεθεί ο πρέσβης της Σλοβακίας Πέτερ Μίχαλκο.
Στην έκθεση συμμετέχουν: Agrino, Αχάια Clauss, The Ranch, Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών, Βενέρης auto, Δήμος Πατρέων, Δήμος Δυτικής Αχαϊας, Δήμος Ερυμάνθου, Δήμος Καλαβρύτων, ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, Ένωση Ξενοδόχων, Περιφέρειας Πατρών, εκδόσεις «Το δόντι», Επιμελητήριο Αχαϊας, Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών, Κουνινιώτης, Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου, Λέσχη Φίλων Βέσπας Αχαϊας, Λέσχη 4Χ4 Πάτρας, SKARTA 100, Μουσείο Τύπου ΕΣΗΕΠΗΝ, Πατραϊκός Όμιλος φουσκωτών σκαφών, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, Περιφέρεια Πελοποννήσου, Προξενικό Σώμα Πάτρας-Προξενεία Γερμανίας, Ολλανδίας, Σλοβακίας, Πυξίδα-Diving SportsClub, Φορέας Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 14 Απριλίου.
Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 12 Απριλίου 17.00-21.30, Σάββατο 13 και Κυριακή 14 Απριλίου 10.00-21.30. Είσοδος ελεύθερη.
Εξάλλου στο πλαίσιο της προβολής, της προώθησης του Πατρινού Καρναβαλιού και του ρόλου που αυτό έχει για την τουριστική ανάπτυξη της πόλης και της ευρύτερης περιοχής αυτή την περίοδο ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» Χάρης Καρκούλιας καταρτίζει πρόγραμμα δράσεων επεκτείνοντας την τυπική καρναβαλική περίοδο και εδραιώνοντας την καρναβαλική παρουσία καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.
Προς την κατεύθυνση αυτή ο Χάρης Καρκούλιας προσανατολίζεται τον Μάιο στη διοργάνωση ημερίδας για τη συνεισφορά του Πατρινού Καρναβαλιού στον τουρισμό και τη διερεύνηση ανάπτυξης των δυνατοτήτων και των προοπτικών αυτών.


Dete.gr :: Το Πατρινό Καρναβάλι στην 6η πανελλήνια έκθεση εναλλακτικού τουρισμου Activetrip 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα ήθελα να αφήσετε το σχόλιο σας εδώ ! ευχαριστώ !