Δευτέρα, 1 Απριλίου 2013

4η έκθεση Φωτογραφίας «Ιστορικός Θρησκευτικός Τουρισμός» στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης


εκκλησία
Η συνάντηση του ΣΕΤΕ με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ξενοδόχων Λασιθίου Μανώλη Βαρκαράκη για τη υλοποίηση του «Ελληνικού Πρωινού» στα ξενοδοχεία του νομού Λασιθίου ανακοινώθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας με θέμα «Ιστορικός Θρησκευτικός Τουρισμός» το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013 στο ξενοδοχείο ΕΡΜΗΣ.

Την έκθεση διοργάνωσε το κρητικό επιχειρηματικό περιοδικό «Ην-Ων» υπό  την Αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής - Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα και  με την συνεργασία του δήμου Αγίου Νικολάου. Χορηγοί της έκθεσης είναι Mhotels, ΟΤΕ-Cosmote.
Στα εγκαίνια της έκθεσης παραβρέθηκαν ο Πανοσιολογιώτατος Τίτος της Ιεράς Μητρόπολης Πέτρας και Χερσονήσου, ο Δήμαρχος του Αγίου Νικολάου Δημήτρης Κουνενάκης, η Commercial Directorτων M HOTELS – MAMIDAKIS GROUP Κατερίνα Μαμιδάκη, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Λασιθίου Μανώλης Βαρκαράκης, η ξεναγός Μιράντα Σπίθα, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων Γιώργος Πελεκανάκης, ο γενικός γραμματέας της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κωστής Δατζέρης και  η υπεύθυνη του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Κρήτης και εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής – Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα Βασιλική Μαλδούκα. Το συντονισμό της εκδήλωσης πραγματοποίησε η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του «Ην-Ων» Δήμητρα Γκαλονάκη.

Παράλληλα με την έκθεση φωτογραφίας παρουσιάζονται μοναστηριακά βιολογικά προϊόντα όπου τα εγκαίνιά θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 στις 7 το βράδυ. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 5 Απριλίου 2013. Είσοδος είναι ελεύθερη.

http://www.fornews.gr