Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013

Vampire Diaries μιλούν αποκλειστικά στο MTV GREECE χαρακτηρίζοντας τη Σαντορίνη «το ωραιότερο μέρος στον πλανήτη!


Οι διάσημοι βρικόλακες αποκαλύπτουν ότι έχουν κάνει και οι τρεις τους διακοπές στη Σαντορίνη χαρακτηρίζοντας το νησί του Αιγαίου «το ωραιότερο μέρος στον πλανήτη!».
Ιαν Σομερχάλντερ, Νίνα Ντομπρέβ και Πολ Γουέσλι. Οι τρεις άκρως περιζήτητοι, λαμπεροί, πρωταγωνιστές του θρυλικού σήριαλ «Vampire Diaries» μιλούν αποκλειστικά στον Γιώργο Σατσίδη. Η αποκλειστική συνέντευξη που έγινε στο Μόντε Κάρλο, θα μεταδοθεί την Τετάρτη 27 Μαρτίου στις 20.00 στην εκπομπή «Movies & Stars».Οι διάσημοι βρικόλακες αποκαλύπτουν ότι έχουν κάνει και οι τρεις τους διακοπές στη Σαντορίνη χαρακτηρίζοντας το νησί του Αιγαίου «το ωραιότερο μέρος στον πλανήτη!».

Η Νίνα μιλάει για την καταγωγή της που είναι από τη γειτονική Βουλγαρία αλλά και για τη σχέση της με τον αγαπημένο της και στην πραγματική ζωή, Ίαν Σομερχάλντερ. Επίσης σχολιάζουν τη μόδα των βαμπίρ και το «Twilight» αλλά και την παγκόσμια επιτυχία της σειράς που πρωταγωνιστούν και προβάλλεται με επιτυχία και στην Ελλάδα. Με πολύ fun στην συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε στην παραλία του Μονακό, οι τρεις γοητευτικοί ηθοποιοί πειράζουν ο ένας τον άλλο με ατελείωτα αστεία που θα λατρέψουν οι Έλληνες φαν της σειράς.


Zappit.gr: Οι σταρ του Vampire Diaries μιλούν αποκλειστικά στο MTV GREECE!