Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013

Νέα εμφάνιση για το FacebookΤις αλλαγές που επέρχονται στην εμφάνιση του Facebook παρουσίασε, σε ειδική εκδήλωση, ο ιδρυτής του Mark Zuckerberg. Οι αλλαγές αφορούν σε όλο το φάσμα των εφαρμογών είτε πρόκειται για σταθερούς υπολογιστές είτε φορητές συσκευές.
Στόχος αυτών των αλλαγών είναι “να δώσουμε στους χρήστες μας την καλύτερη προσωπική εφημερίδα στον κόσμο”, δήλωσε ο Mark Zuckerberg.
Η μεγαλύτερη αλλαγή είναι στη ροή ειδήσεων, το γνωστό “News Feed”, της κεντρικής σελίδας του Facebook, που πλέον θα χωρίζεται σε κατηγορίες, όπως “μουσική”, “φωτογραφίες”, “βίντεο” και “νέες δημοσιεύσεις”.
Η νέα μορφή περιλαμβάνει περισσότερες και μεγαλύτερες φωτογραφίες και βίντεο, κάτι που θα πρέπει να αναμένεται και για τις διαφημίσεις. Δημοσιεύσεις στον ξένο τύπο αναφέρουν ότι ο νέος σχεδιασμός σκοπεύει και στο να αυξηθούν τα έσοδα από διαφημίσεις και από την προώθηση σελίδων μέσω των likes.
Ο νέος σχεδιασμός θα είναι σταδιακά διαθέσιμος τις επόμενες εβδομάδες. Προς το παρόν μπορείτε να επισκεφτείτε τη διεύθυνση facebook.com/newsfeed για να δείτε το νέο News Feed.
http://atlantis-santorini.net