Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2013

Εκπαιδευτικό Εργαστήριο με θέμα Οικολογία και Μουσική, στην Πορτογαλλία


Εκπαιδευτικό Εργαστήριο με θέμα Οικολογία και Μουσική, στην Πορτογαλλία
Θα ήθελες να συμμετάσχεις σε ένα εργαστήριο μέσω του Προγράμματος Κινητικότητας Grundvig, στην Πορτογαλία με θέμα “Sustainable Music”..?
Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί 2-10 Απριλίου στην πόλη Beja της Πορτογαλίας.  Το επίκεντρο θα είναι η δημιουργία μουσικών οργάνων (κατηγορίας κρουστών) χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμα υλικά! Κατά την διάρκεια του εργαστηρίου θα δοθούν βασικές, αλλά και εξειδικευμένες τεχνικές στους συμμετέχοντες.  Θα υπάρχει η δυνατότητα να μοιραστούν τις ιδέες τους  και να αναπτύξουν ο καθένας με τον τρόπο του την δημιουργικότητα του!
Θα προσπαθήσουν να ευαισθητοποιήσουν γύρω από την οικολογία και να αναλύσουν το πώς  λειτουργούν τα  κέντρα ανακύκλωσης. Η κατασκευή και δημιουργία μουσικών οργάνων θα είναι ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος καθώς και η μουσική γνώση.  Σαν τελικός στόχος  υπάρχει το ενδιαφέρον  να δημιουργηθεί ένα μουσικό group που θα παρουσιάσει , στον τοπικό πληθυσμό! 
Το εργαστήριο είναι μέρος του προγράμματος Διά Βίου Μάθησης και χρηματοδοτείται 100% σε διαμονή, διατροφή και ταξιδιωτικά εισιτήρια (έως 300 ευρώ).

Για περισσότερες πληροφορίες http://sustainablemusic.wordpress.com
Για οποιαδήποτε ερώτηση   sustainablemusic@checkin.org.pt
Αιτήσεις συμμετοχής μέχρι την 12η Μαρτίου 12am