Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013

Ιστοσελίδα για την ελληνική κρουαζιέρα από την ΕΛΙΜΕΠολλά και ενδιαφέροντα στοιχεία και πληροφορίες περιλαμβάνουν οι σελίδες του website που αναφέρονται στη Σαντορίνη

Από την Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013,  η ελληνική κρουαζιέρα διαθέτει την ιστοσελίδα της:www.greekcruise.gr
Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Λιμένων Ελλάδος (ΕΛΙΜΕ), η ιστοσελίδα αυτή είναι η τελευταία ενέργεια που είχε απομείνει ώστε το cluster της Ελληνικής κρουαζιέρας να θεωρείται πλήρες και αποτελεσματικό. Η προσπάθεια είχε εστιασθεί στην λειτουργία της ιστοσελίδας ταυτόχρονα με την παρουσίαση της Ελληνικής κρουαζιέρας στην Έκθεση “SEATRADE SHIPPING CRUISE MIAMI 2013” που ξεκίνησε την ίδια μέρα και για την προετοιμασία της εργάσθηκε μία μεγάλη ομάδα εκπροσώπων από τα λιμάνια προορισμού κρουαζιέρας – μέλη της ΕΛΙΜΕ και κάτω από τον συντονισμό της.
Στην ίδια ανακοίνωση υπογραμμίζεται :
«Είναι αυτονόητο ότι η σελίδα αυτή θα ενημερώνεται και θα βελτιώνεται συνέχεια με ότι αφορά την ανάπτυξη της κρουαζιέρας και των λιμανιών που την υποδέχονται.
Με την ευκαιρία αυτή θέλουμε να ευχαριστήσουμε και να επαινέσουμε την προσπάθεια των μελών της ομάδας εργασίας για την προετοιμασία της ιστοσελίδας.
Όλοι μας πιστεύουμε ότι κάναμε ένα ουσιαστικό βήμα για την προώθηση και ανάπτυξη της κρουαζιέρας στην Ελλάδα και των λιμανιών κρουαζιέρας και επιθυμία μας είναι να δεχθούμε τις όποιες παρατηρήσεις ή υποδείξεις σας για την βελτίωση της υποστηρικτικής αυτής ιστοσελίδας.»

Πηγή: http://www.portnet.gr
http://atlantis-santorini.net