Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2013

Η Σαντορίνη στο Βερολίνο – φωτογραφίες


Άνοιξε σήμερα (Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2013) τις πύλες της η 47η ΙΤΒ – Berlin, η μεγαλύτερη τουριστική έκθεση στον κόσμο.
Η Σαντορίνη είναι συνεκθέτης στο χώρο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, στο περίπτερο 101 της αίθουσας 2.2. Τον Δήμο Θήρας εκπροσωπεί στην έκθεση ο κ. Λουκάς Μπελλώνιας (στη φωτογραφία δεξιά).
Η παρουσία της Σαντορίνης στην έκθεση έχει κεντρικό θέμα την πρωτοβουλία του Δήμου Θήρας “2013 ΕΤΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ” με αποτέλεσμα να συγκεντρώνει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον των επισκεπτών.
Σύμφωνα με σχετικό Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Τουρισμού οι τουριστικές επενδύσεις και οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού θα βρεθούν στο επίκεντρο της συνάντησης της υπουργού Τουρισμού, κυρίας Όλγας Κεφαλογιάννη, με τον γερμανό υφυπουργό Εργασίας Χανς Φούχτελ την Παρασκευή 8 Μαρτίου, στο Βερολίνο, με αφορμή τη συμμετοχή της Ελλάδας στην ΙΤΒ Βerlin.
Η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη την Πέμπτη 7 Μαρτίου, θα επισκεφτεί το περίπτερο του ΕΟΤ στη διεθνή τουριστική έκθεση και το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους της Επιτροπής Τουρισμού της Γερμανικής Βουλής.
Στη συνέχεια η υπουργός Τουρισμού θα μιλήσει σε εκδήλωση-συζήτηση, με θέμα: “Η Ελλάδα στο δρόμο της ανάπτυξης. Τουρισμός και επιχειρήσεις: προκλήσεις και προοπτικές”. Στην εκδήλωση, που διοργανώνει το Ίδρυμα Konrad Adenauer και ο ΕΟΤ, θα συμμετέχουν επίσης, ο καθηγητής Αθανάσιος Τσαυτάρης, υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο Ανδρέας Ανδρεάδης, πρόεδρος ΣΕΤΕ, ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, μέλος ΔΣ ΣΕΤΕ και ο Παύλος Ευμορφίδης, επιχειρηματίας.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Βερολίνο, η υπουργός Τουρισμού,
θα συναντηθεί με τον κ. Friedrich Joussen CEO TUI, με εκπροσώπους διεθνών
τουριστικών πρακτορείων και υψηλόβαθμα στελέχη ξένων ΜΜΕ.
Φωτογραφίες: Γιώτα Αηδόνη
http://atlantis-santorini.net