Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2013

Πρόσκληση σε Εκδήλωση του Επιμελητηρίου Κυκλάδων


epimelitirio kykladon logo new
Ανοικτή εκδήλωση διοργανώνει το Επιμελητήριο Κυκλάδων, την Τετάρτη 06 Φεβρουαρίου με θέμα «Ενίσχυση Μ.Μ.Ε. που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης - Τουρισμού - Εμπορίου & Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013 – ΠΕΠ Νοτίου Αιγαίου».
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων και η Εταιρεία Ανάπτυξης & Προόδου Κυκλάδων (ΕΤ.Α.Π.) στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλουν για ενημέρωση των επιχειρήσεων του Νομού Κυκλάδων, σας προσκαλούν στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνουν την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στην Ερμούπολη, για την παρουσίαση της δράσης,
«Ενίσχυση Μ.Μ.Ε. που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης - Τουρισμού – Εμπορίου & Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013 – ΠΕΠ Νοτίου Αιγαίου»
σε συνεργασία με την ΕΛΑΝΕΤ (Εταίρο του ΕΦΕΠΑΕ για τις Περιφέρειες Αττικής, Βορείου και Νοτίου Αιγαίου). Η παρουσίαση θα γίνει με «ζωντανή» συμμετοχή μέσω τηλεδιάσκεψης με τα γραφεία του Επιμελητηρίου, στα νησιά Άνδρο, Θήρα, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο και Τήνο, όπου οι επιχειρηματίες καλούνται να συμμετάσχουν ενεργά και να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους.
Στόχος του προγράμματος είναι η ενίσχυση επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδύσεων προσανατολισμένων στην καινοτομία, το περιβάλλον και στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας. Επιπλέον, επιδιώκεται και ηδημιουργία θέσεων απασχόλησης, καθώς η ενίσχυση κατευθύνεται και σε υπό σύσταση επιχειρήσεις.

Ποιούς Αφορά
  • Υφιστάμενες πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, δηλαδή επιχειρήσεις που μέχρι τις 31.12.2011, έχουν δύο ή περισσότερες κλεισμένες διαχειριστικές χρήσεις τουλάχιστον δωδεκάμηνης διάρκειας
  • Νέες - υπό σύσταση πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις
Ποσοστό χρηματοδότησης - Χρηματοδοτικό σχήμα επένδυσης
Το ποσοστό Δημόσιας Χρηματοδότησης για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ανέρχεται σε 40% για τις μεσαίες επιχειρήσεις και σε 50% για τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις. Επίσης προβλέπεται επιχορήγηση ύψους 25% για τις λειτουργικές δαπάνες μόνο των μικρών και πολύ μικρών νέων και υπό σύσταση επιχειρήσεων.
Υποβολή προτάσεων
Οι προτάσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά από τις 25.02.2013 και μέχρι τις 25.04.2013 στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (www.ependyseis.gr)


Πρόσκληση σε Εκδήλωση του Επιμελητηρίου Κυκλάδων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα ήθελα να αφήσετε το σχόλιο σας εδώ ! ευχαριστώ !