Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2013

Αποτελέσματα Ανακύκλωσης Δήμου Θήρας 2012Από τον Δήμο Θήρας ανακοινώνεται ότι κατά το έτος 2012 στο νησί μας συλλέχτηκαν και αποστάλθηκαν για ανακύκλωση 585.310 κιλά ανακυκλώσιμων υλικών.

Σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος παρατηρείται άνοδος της τάξεως 25,73%. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το συνεχώς αυξανόμενο ποσοστό δείχνει ότι η διαδικασία της ανακύκλωσης υιοθετείται από ολοένα και περισσότερους συμπολίτες μας. Με αυτό τον τρόπο συμβάλλουμε στην προστασία του εδάφους του νησιού μας και του περιβάλλοντος, μειώνοντας κατά πολύ τις ποσότητες που καταλήγουν στον χώρο διάθεσης.
Ο Δήμος Θήρας δεσμεύεται να συνεχίσει την υλοποίηση δράσεων που έχουν ως στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση της ανακύκλωσης και την συμμετοχή ολοένα και περισσότερων κατοίκων και επιχειρήσεων στην διαδικασία αυτή.
Οι πολίτες που επιθυμούν να παραλάβουν την ειδική επαναχρησιμοποιούμενη μπλε τσάντα για την ανακύκλωση, αλλά και για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα ανακύκλωσης του Δήμου, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο του προγράμματος κο Λουκά Μπελλώνια στο τηλ 2286360108.

Εχουμε και λεμε: αποτελέσματα Ανακύκλωσης Δήμου Θήρας 2012