Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2013

"Τουρισμός ευεξίας" η νέα τάση στα ξενοδοχεία | to-radar.grΤα ξενοδοχεία που προσφέρουν "τουρισμό ευεξίας", ο "θεραπευτικός τουρισμός" και οτύπος ολιστικής ιατρικής Αγιουρβέδααναμένεται να έχουν μεγάλη ζήτηση μέσα στο 2013, σύμφωνα με έκθεση που παρακολουθεί την παγκόσμια βιομηχανία. 

Τα γυμναστήρια, οι πισίνες και τα σπα υπάρχουν στους χώρους των περισσότερων ξενοδοχείων, αλλά οι διεθνείς αλυσίδες και τα ξενοδοχεία μπουτίκ θα ενισχύσουν τις προσφορές τους, προσθέτοντας υπηρεσίες όπως γυμναστική στο δωμάτιο, προγράμματα ύπνου, οργανωμένες διαδρομές τζόκινγκ και μενού με προϊόντα χωρίς γλουτένη και για χορτοφάγους. 

"Τα ξενοδοχεία συνειδητοποιούν ότι όσο ταξιδεύουν οι άνθρωποι, θέλουν να παραμένουν υγιείς", είπε στους δημοσιογράφους η Σούζι Έλις, πρόεδρος της εταιρείας SpaFinder Wellness, που συντάσσει την ετήσια έκθεση πρόβλεψης των τάσεων. 

Κάποιες αλυσίδες αμερικανικών ξενοδοχείων θα εντάξουν στις παροχές τους διαδρομές τζόκινγκ με τη συνοδεία υπαλλήλου υποδοχής ξενοδοχείου, ενώ άλλα θα εγκαινιάσουν δωμάτια σχεδιασμένα για "ευ ζην" με αρωματοθεραπεία, καθαρισμό του αέρα ή φωτοθεραπεία για αφύπνιση."Τουρισμός ευεξίας" η νέα τάση στα ξενοδοχεία | to-radar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα ήθελα να αφήσετε το σχόλιο σας εδώ ! ευχαριστώ !