Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013

Oμάδα από την Κω δείχνει σε 3D ότι η Ελλάδα είναι πανέμορφη!


Oμάδα από την Κω δείχνει σε 3D ότι η Ελλάδα είναι πανέμορφη!
Το greecevirtual.gr είναι ιδέα «μιας ορεξάτης καλλιτεχνικής παρέας», όπως αυτοχαρακτηρίζονται τα μέλη της ομάδας «Κίνητρο» στην Κω, που συνεχώς ανεβάζουν νέο υλικό από τα ομορφότερα μέρη της χώρας μας.

Πανοραμικές φωτογραφίες
Σύμφωνα με το Kosvoice.gr Η πλατφόρμα / εφαρμογή σε ξεναγεί εικονικά σε νησιά και άλλα μέρη της Ελλάδας με πανοραμικές εικόνες 360ο μοιρών, προσφέροντάς σου τη δυνατότητα να δεις, να παρατηρήσεις και να «εξερευνήσεις» από την οθόνη του με λεπτομέρειες τις ομορφιές κάθε τόπου.

Η ιστοσελίδα ενημερώνει και ξεναγεί το χρήστη με εικόνα, βίντεο και φυσικούς ήχους της κάθε περιοχής, δίνοντας έτσι μια ολοκληρωμένη αίσθηση του τόπου. Παράλληλα, υπάρχουν σύντομες πληροφορίες για κάθε τόπο που επισκέπτεται ο χρήστης διαδικτυακά ενώ η περιήγηση γίνεται στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα.

Οι προορισμοί που προσφέρονται για εικονική ξενάγηση είναι:
Αθήνα, Αντίπαρος, Έδεσσα, Ίος, Κάλυμνος, Κάρπαθος, Κως, Λειψοί, Λέρος, Νάξος, Νίσυρος, Πάρος, Πάτμος, Ρόδος, Σαντορίνη, Σύμη, Σύρος, Τήλος, Λουτρά Πόζαρ, Χαλκιδική.

Πως λειτουργεί:
Η περιήγηση ξεκινά με «κλικ» πάνω στην εικόνα του επιλεγόμενου προορισμού.
Μπροστά στα μάτια σου ξεδιπλώνονται μία μετά την άλλη οι υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες, τις οποίες μπορείς να περιστρέψεις σε όλα τα σημεία του ορίζοντα, αλλά και να φέρεις κοντά τις λεπτομέρειες με τη δυνατότητα zoom.

Με τα βέλη περιηγείσαι βήμα-βήμα στα σημαντικότερα αξιοθέατα του τόπου, ενώ με τις ημισελήνους βλέπεις νυχτερινές λήψεις!
Την ίδια ώρα στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης ένας χάρτης (Google Map) του νησιού σε πληροφορεί για την πορεία που διαγράφεις περιηγούμενος από τη μια τοποθεσία στην άλλη.

«Ελληνικές» card postal!
Μια νέα εφαρμογή μέσα από τη Greecevirtual.gr σας δίνει τη δυνατότητα να φτιάξετε τα δικά σας ηλεκτρονικά card postal και να μεταφέρετε τους φίλους σας σε πανοραμικούς προορισμούς. Με την επιλογή του “create e-card” μπορείτε να τραβήξετε τη φωτογραφία της επιλογής σας μέσα από τη Greecevirtual, την οποία στέλνετε σαν κάρτα ηλεκτρονικής μορφής μέσω των facebook /twitter/ myspace κ.ο.κ. ή μέσω e-mail. 


Η ΡΟΔΙΑΚΗ - Oμάδα από την Κω δείχνει σε 3D ότι η Ελλάδα είναι πανέμορφη!