Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2013

Μερικές συμβουλές για να μην χαλάσετε την διάθεση σας παραμονές του γάμου | Jenny.gr

ΓΑΜΟΣ
Το άγχος της προετοιμασίας του γάμου, η αγωνία για να είναι όλα τέλεια εκείνη την μέρα μπορούν να προκαλέσουνένταση και παρεξηγήσεις μεταξύ του ζευγαριού αλλά και των οικογενειών τους.
Μερικές συμβουλές για να παραμείνετε σε ρομαντική διάθεση αποφεύγοντας τους καβγάδες:
• Τα όρια των γονιών: θα ακούσετε πολλές γνώμες από το μέρος της δεξίωσης και την λίστα των καλεσμένων μέχρι το που θα πάτε honeymoon. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Θέστε έγκαιρα τα όρια που μπορούν να εμπλέκονται οι γονείς σας. Αποφύγετε να κατηγορείτε ο ένας τους γονείς του άλλου διότι θα βρεθείτε να τσακώνεστε χωρίς λόγο.
• Μην το παίρνετε προσωπικά: οι περισσότεροι άντρες δεν δίνουν σημασία αν ο στολισμός θα είναι σε μπεζ αποχρώσεις ή πράσινο σκούρο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τους ενδιαφέρει ο γάμος σας.
 Αισθανθείτε άνετα με τα συναισθήματα σας: μην προσπαθείτε να καταπιέσετε τα συναισθήματα σας και να τα κρύψετε από το σύντροφό σας. Είναι φυσιολογικό να νιώθετε πίεση και άγχος τόσο για την προετοιμασία όσο και για το πώς βλέπετε την ζωή σας μετά τον γάμο. Να είστε ειλικρινής απέναντι του εξάλλου σκοπεύετε να μοιραστείτε το υπόλοιπο τη ζωή σας, δεν είναι λογικό να κρύβετε τα συναισθήματα σας.
Να θυμάστε ότι κάνετε τις προετοιμασίες για ένα ευχάριστο γεγονός της ζωής σας!


Μερικές συμβουλές για να μην χαλάσετε την διάθεση σας παραμονές του γάμου | Jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα ήθελα να αφήσετε το σχόλιο σας εδώ ! ευχαριστώ !