Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013

Τι αποκαλύπτει το φόρεμα που διαλέξατε για τον χαρακτήρα σαςΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ

Η αποκωδικοποίηση της επιλογής σας είναι παραπάνω από εμφανής: ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που ο γάμος παραμένει ένα παραμύθι. Κάτι που πιστεύατε από τα 5 σας χρόνια - τότε που αναλαμβάνατε χρέη styling για τις Barbie σας - μέχρι και σήμερα που επιτέλους έφτασε αυτή η μεγάλη στιγμή που περιμένατε. Ζήτω το τούλι και η μικρή πριγκίπισσα που κρύβατε μέσα σας.
 Μάλλον, από όλα τα του γάμου αυτό είναι το πιο μεγάλο σας φετίχ. Σας αρκεί να το κοιτάτε και ανυπομονείτε να το φορέσετε. Όλα τα υπόλοιπα λιγότερο σας απασχολούν και λιγότερο σας αγχώνουν.
Είστε σίγουρες ότι αυτό το πλούσιο νυφικό θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες, θα είστε πραγματικά το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Θα αναδείξει τον καλύτερο σας εαυτό, θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας και θα πείσει όλους για το πόσο ξεχωριστή και εντυπωσιακή είστε.
Η παγίδα σε μια τέτοια κατάσταση είναι φυσικά να το παρακάνετε και το φόρεμα να ξεπερνά εσάς αλλά και το ύφος του γάμου σας. Προσοχή να μην χάνεστε κι εσείς και ο τελετή όλη μέσα σε όλα αυτά τα τούλια. Ούτε αγκαλιές, ούτε χορούς δεν θα μπορείτε να απολαύσετε και σίγουρα θα είναι παράταιρο αν το πάρτυ γίνει στην μικρή αυλή του σπιτιού σας.          

ΤΟ ΚΟΝΤΟ

Σε αυτήν την κατηγορία συναντούμε τις αποφασιστικές. Ξέρετε ακριβώς τι θέλετε και ακριβώς πώς να το διεκδικήσετε. Αυτό το στυλ φωνάζει «Αυτή είμαι. Αγαπώ τον εαυτό μου και δεν με επηρεάζει η άποψη των άλλων». Νύφη αφεντικό, με λίγα λόγια,  που μπορεί να συνεχίσει να ξεσαλώνει στην πίστα ακόμη κι όταν όλοι έχουν φύγει.
Η ανεξάρτητη και φιλελεύθερη φύση σας σίγουρα γοήτευσε εξ αρχής τον σύντροφο σας. Υπάρχει κάτι επαναστατικό μέσα σας και αλίμονο σε όποιον προσπαθήσει να σας φέρει στα νερά του.   
Η μεγαλύτερη πρόκληση γι εσάς είναι να βιώσετε την συντροφικότητα χωρίς παράλληλα να χάσετε την ανεξαρτησία σας.
Προσοχή μην ξεχαστείτε όμως. Ο γάμος θέλει και κάποιους συμβιβασμούς. Βρείτε τον τρόπο να τους εντάξετε στη φιλοσοφία σας.     ΤΟ ΔΑΝΤΕΛΩΤΟ

Εδώ μιλά η παράδοση, η διαχρονικότητα και η σιγουριά. Η δαντέλα επισημαίνει σε όλους το πόσο σοβαρά αντιμετωπίζετε την όλη διαδικασία και την ουσία του γάμου.
Δεκτό και σεβαστό αλλά χαλαρώστε. Πρέπει να το απολαύσετε κι λίγο. Το να ευχαριστήσετε τους γονείς και τον κύκλο σας είναι πολύ σημαντικό γι εσάς. Αλλά μην ξεχνάτε ότι δεν είναι πάντα εφικτό. Προσοχή να μην θυσιάζετε τις ανάγκες σας και τις επιθυμίες σας για τα θέλω και τα πρέπει που σας θέτουν οι άλλοι. Προσπαθήστε να γίνετε πιο δυναμική, να τονώσετε την αυτοπεποίθηση σας και να μην διστάζετε να λέτε και κανένα όχι.     

Δοκιμάστε, να συνδυάσετε την παραδοσιακή δαντέλα με πιο μοντέρνες λεπτομέρειες - όπως μια μεταξένια ζώνη - ή πιο τολμηρά κοψίματα. Κάτι που να βγάζει ταυτόχρονα και την δυναμικότητα της προσωπικότητας σας.


ΤΟ ΓΟΡΓΟΝΕ

Υπερ-σίγουρη για τον εαυτό σας, ευθύς, ξέρετε ποια είστε εσωτερικά και εξωτερικά και νιώθετε άνετα να το μοιραστείτε με όλους. Γι αυτό θέλετε ένα φόρεμα θηλυκό, σαγηνευτικό και δυναμικό - όπως εσείς.

Δεν έχετε καμία αναστολή να δείξετε τις καμπύλες σας - γιατί, άλλωστε, να πάνε χαμένες οι τόσες ώρες σκληρής προπόνησης στο γυμναστήριο; Και επί τη ευκαιρία: όχι, το γυμναστήριο σε αυτήν την περίπτωση δεν είναι προαιρετικό. Επιβάλλεται, για να μπορέσετε να γλιστρήσετε (αξιοπρεπώς) μέσα στο φόρεμα.          
Τέλος, επειδή τα γοργονέ φορέματα είναι πολύ hot και σέξυ φροντίστε όλο το υπόλοιπο στυλ σας να είναι πιο χαλαρό επιλέγοντας, για παράδειγμα, ατημέλητα μαλλιά και διακριτικό μακιγιάζ.


ΤΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ

Είστε μια diva και θα το αποδείξετε και ενώπιον παπά και κουμπάρου. Προτιμάτε να δείχνετε τον πραγματικό σας εαυτό και όχι να προσποιείστε. Αρνείστε τα καλούπια και τα αναμενόμενα και προτεραιότητα γι εσάς έχουν οι λεπτομέρειες. Φροντίζετε να ανανεώνετε πάντα το στυλ σας και γι αυτό ξοδεύετε χρόνο και χρήμα.   

Αντιμετωπίζετε το φόρεμα σας σαν ένα έργο τέχνης και ως μια προέκταση της προσωπικότητας σας. Έχετε κάτι από την τόλμη της Gwen Stefani, που είχε εντυπωσιάσει με το ροζ John Galliano φόρεμα της.

Προσοχή μόνο μην παγιδευτείτε σε κάποιο ρόλο και εγκλωβίσει την διάθεση σας. Την ημέρα του γάμου σας πρέπει να λάμπετε και να διασκεδάσετε και να είστε απαλλαγμένη από επιπλέον σκέψεις.

Είστε η πιο καλή νύφη για τους καλεσμένους σας μιας και αποβάλλετε και το δικό τους άγχος για το dress code που θα ακολουθήσουν. Απλώς θα βάλουν αυτό που τους ταιριάζει και τους κάνει να νιώθουν άνετα και όμορφα.