Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013

Ποια γνωστή αλυσίδα θα κάνει ανακύκλωση ρούχων


Σε ποια γνωστή αλυσίδα ρουχισμού μπορείτε να ανακυκλώσετε ρούχα που έχετε και δεν σας κάνουν ή δεν τα θέλετε, επειδή πέρασε η μόδα τους; Μπορείτε από τις 28 Μαρτίου να τα πηγαίνετε...
στα 26 καταστήματα της γνωστής αλυσίδας Η and Μ και αυτή να σας τα ανακυκλώνει!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η εταιρεία Η and Μ θα αναλαμβάνει την ανακύκλωση ρούχων οποιασδήποτε φίρμας, ακόμη και αν αυτή είναι ο βασικός της ανταγωνιστικής, τουτέστιν η Ζara. O καταναλωτής που θα μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία θα παίρνει ένα εκπτωτικό κουπόνι- ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί το ποσοστό της έκπτωσης- το οποίο και θα εξαργυρώνει σε αγορές του από τα καταστήματα της Η and Μ .

Η διαδικασία της ανακύκλωσης ρούχων ουσιαστικά θα παρουσιαστεί επίσημα με την παρουσίαση της οικολογικής συλλογής Conscious από την εταιρεία Η and Μ -28 Μαρτίου-η οποία θα πωλείται από το σύνολο των καταστημάτων της παγκοσμίως (και στην Ελλάδα).

Η συγκεκριμένη συλλογή είναι μέρος της δέσμευσης της σουηδικής πολυεθνικής για ένα πιο αειοφόρο μέλλον για τη μόδα, αποδεικνύοντας ότι η υψηλή μόδα μπορεί να δημιουργηθεί και από αειοφόρα υλικά (οργανικό βαμβάκι, ανακυκλωμένο πολυεστέρα κ.λπ.). Το πρόσωπο που θα λανσάρει την Conscious είναι η Vanessa Paradis.
Ποια γνωστή αλυσίδα θα κάνει ανακύκλωση ρούχων;;; | to-radar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα ήθελα να αφήσετε το σχόλιο σας εδώ ! ευχαριστώ !