Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2013

Κορυφαίο Μικρό Ξενοδοχείο (διεθνώς) αναδείχθηκε το ελληνικό Anastasis Apartments, στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης.

 


 
 

Το TripAdvisor διέκρινε περισσότερα από 6.000 βραβευμένα ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, σε 82 χώρες και εννέα περιοχές διεθνώς. Κορυφαίο Μικρό Ξενοδοχείο (διεθνώς) αναδείχθηκε το ελληνικό Anastasis Apartments, στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης.

Το TripAdvisor ανακοίνωσε τους νικητές των βραβείων Travelers’ Choice awards για τα ξενοδοχεία το 2013. Ήδη στο 11ο έτος τους, τα βραβεία έχουν εντοπίσει τα πιο εξαιρετικά ξενοδοχεία σε όλον τον κόσμο, στις κατηγορίες “Κορυφαία Ξενοδοχεία”, “Πολυτελείας”, “Ευκαιρίας”, “Καλών Υπηρεσιών”, “Μικρά Ξενοδοχεία” και “B&B και Πανδοχεία”.

Το TripAdvisor διέκρινε περισσότερα από 6.000 βραβευμένα ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο το 2012, σε 82 χώρες και εννέα περιοχές διεθνώς. Οι νικητές των TripAdvisor Travelers ‘Choice Awards αναδεικνύονται με βάση εκατομμύρια πολύτιμα σχόλια και απόψεις, που καλύπτουν πάνω από 650.000 ξενοδοχεία και συλλέγονται μέσα σε ένα χρόνο από ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο.

“Για άλλη μια φορά, το TripAdvisor με ενθουσιασμό αναγνωρίζει τα καλύτερα καταλύματα με βάση την πληροφόρηση από εκείνους που πραγματικά έχουν σημασία: τους πελάτες τους”, δήλωσε η Barbara Messing, υπεύθυνη μάρκετινγκ του TripAdvisor. “Είναι τα στοιχεία που προέκυψαν από τα εκατομμύρια των ταξιδιωτών που κάνουν αυτά τα βραβεία τόσο ξεχωριστά, καθώς βοηθούν και τους άλλους ταξιδιώτες να ανακαλύψουν τα ξενοδοχεία που είναι περισσότερο αγαπητά - ανεξαρτήτως προϋπολογισμού, σε όλες τις γωνιές του κόσμου”.

Επιλεγμένοι νικητές για το 2013

  1. Κορυφαίο Ξενοδοχείο (ΗΠΑ και διεθνώς) και Κορυφαίο Ξενοδοχείο Πολυτελείας (ΗΠΑ και διεθνώς): Four Seasons Resort Hualalai, στο Historic Ka’upulehu, Kailua-Kona, Χαβάη
  2. Καλύτερο Οικονομικό Ξενοδοχείο (ΗΠΑ και διεθνώς): SeaCoast Inn, Hyannis, Μασσαχουσέτη, ΗΠΑ
  3. Ξενοδοχείο με τις Καλύτερες Υπηρεσίες (ΗΠΑ): Hotel California, Palm Springs, Καλιφόρνια, ΗΠΑ
  4. Ξενοδοχείο με τις Καλύτερες Υπηρεσίες (διεθνώς): Lauriston Court Hotel, Llandudno, Ην. Βασίλειο
  5. Κορυφαίο Μικρό Ξενοδοχείο (ΗΠΑ): Inn of the Five Graces, Santa Fe, Νέο Μεξικό,ΗΠΑ
  6. Κορυφαίο Μικρό Ξενοδοχείο (διεθνώς): Anastasis Apartments, Imerovigli, Σαντορίνη, Ελλάδα
    http://www.anastasisapartments.com/
  7. Κορυφαίο Best B&B and Inn (ΗΠΑ): Point Clear Cottages, Fairhope, Αλαμπάμα, ΗΠΑ
  8. Κορυφαίο Best B&B and Inn (διεθνώς): Casa Portagioia, Castiglion Fiorentino, Ιταλία.


kefaloniapress.gr - TripAdvisor: τα κορυφαία ξενοδοχεία του 2013