Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2012

Νέα συμφωνία Zynga-Facebook για real money πόκερ | PokerLobby


H Zynga με το Facebook επαναπροσδιόρησαν την συνεργασία τους και κατέληξαν μεταξύ άλλων πως η Zynga αν πραγματοποιήσει παιχνίδια με πραγματικά χρήματα θα πρέπει να κάνει το ίδιο και στο Facebook.

H Zynga δεν είναι υποχρεωμένη πλέον να "τρέχει" στην πλατφόρμα της διαφημίσεις του Facebook και γενικότερα οι δεσμεύσεις μεταξύ των δύο εταιρειών έχουν αρθεί.

Πριν από ένα μήνα η Zynga υπέγραψε συμφωνία με την bwin.party να διοργανώνει real money παιχνίδια για τους πελάτες του Ηνωμένουν Βασιλειου. Εκτός από το ποκερ η Zynga θα τρέξει και παιχνίδια τύπου "φρουτάκια" με θέμα το Farm Ville και άλλα παιχνίδια του καζίνο, χρησιμοποιώντας ένα λογισμικό παραπλήσιο με αυτό της Party Gaming.

Ωστόσο οι νέες ανακοινώσεις δεν φαίνεται να επηρέασαν θετικά την μετοχή της στο χρηματιστήριο αφού έπεσε 12%. Το μόνο σιγουρο είναι πως αν η Zynga καταφέρει με κάποιο τρόπο να μεταφέρει τα εκατομμύρια των πελατών της που παιζουν πόκερ σε μία πλατφόρμα για real money παιχνίδια τότε σίγουρα το PokerStars θα έχει έναν πραγματικό ανταγωνιστή.


Νέα συμφωνία Zynga-Facebook για real money πόκερ | PokerLobby