Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012

Νέα μετάλλια για τους Λέοντες


Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Tae Kwon Do Παίδων Κορασίδων για τις ηλικίες 1997-1998 συμμετείχε ο Α.Σ. Λέοντες το περασμμένο Σαββατοκύριακο 8-9/12 στην Αθήνα. Την ομάδα εκπροσώπησαν 3 αθλητές και 2 αθλήτριες.
Η Χριστίνα Άννα Φουστέρη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στις κορασίδες -47 κιλά, ενώ η Νικολέτα Αλεφραγκή το χάλκινο στις κορασίδες -55 κιλά. Αξίζει να αναφερθεί ότι και τα δύο κορίτσια στις κατηγορίες τους ήταν μικρότερες ηλικιακά και παρόλα αυτά η Φουστέρη είναι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά Πρωταθλήτρια Ελλάδος, ενώ η Αλεφραγκή μετά το χρυσό μετάλλιο το 2010 επανέρχεται στα μετάλλια. Αξιόλογη προσπάθεια έκαναν και οι υπόλοιποι αθλητές της αποστολής Μιχαηλίδης Μπαρακάτ Αλαελντίν, Ζοχιός Γεώργιος και Χονδρός Αντώνης. Ο προπονητής του συλλόγου κος Ιωάννης Ζαρκάδας έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια όλων των αθλητών σε ένα πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου.
Επόμενο ταξίδι αγώνων για τους Λέοντες είναι στις 14-15-16 Δεκεμβρίου στο Πανελλήνιο κύπελλο Νοτίου Ελλάδος στο κλειστό γυμναστήριο Γεώργιος Στεφανόπουλος στο Περιστέρι.
http://atlantis-santorini.net