Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012

Γάμος σε εκκλησία από πάγο!

Γάμος σε εκκλησία από πάγο!

Το ξενοδοχείο Icehotel στη Σουηδία φτιάχνεται κάθε χρόνο από κομμάτια πάγου. Μαζί με αυτό φτιάχνεται και το παγωμένο παρεκκλήσι, μια ιδανική πρόταση για όσους θέλουν να ενωθούν με το δεσμά του γάμου.

Κάθε χρόνο, κομμάτια πάγου συλλέγονται από τις όχθες του ποταμού Torne για να οικοδομήσουν ένα γλυπτό, μια μικρή εκκλησία σε εκθαμβωτικό και μοναδικό σχεδιασμό που λιώνει με τον ερχομό της άνοιξης. Η γοητευτική και εφήμερη ιδιότητα της εκκλησίας του Icehotel είναι απλά ένα από τα πιο καταπληκτικά μέρη για να παντρευτείτε. ΗJukkasjarvi, στην καρδιά της μαγικής Λαπωνίας, περιβάλλεται από γαλήνια δάση, χιονισμένες πλαγιές και παγωμένη λίμνες - μια πραγματική χειμερινή χώρα των θαυμάτων.

Το μαγευτικό παρεκκλήσι πάγου ευλογείται από την τοπική ενορία και παραδίδεται από την τοπική ενορία την ημέρα των Χριστουγέννων. Κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής σεζόν, πολλοί έρχονται εδώ για να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης μέσα στο απόκοσμα λευκό παρεκκλήσι. Άλλωστε, οι νύφες εδώ μοιάζουν περισσότερο να έχουν βγει από παραμύθι σαν Βασίλισσες του χιονιού!

Το ξενοδοχείο, εκτός από πακέτα διαμονής για το ζευγάρι σε παγωμένες σουίτες-ιγκλού, διαθέτει ανθρώπους που θα συντονίσουν και θα οργανώσουν το γάμο σας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Επιπλέον, προσφέρονται υπηρεσίες όπως κομμωτήριο, γαμήλια τούρτα, λουλούδια, μουσική και φωτογράφος.

Τι κι αν οι θερμοκρασίες φτάνουν αρκετά κάτω από το μηδέν; Το παρεκκλήσι του πάγου σας περιμένει να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία από τα Χριστούγεννα μέχρι την άνοιξη. Φροντίστε μόνο να βγάλετε αρκετές φωτογραφίες, αφού η εκκλησία που θα παντρευτείτε μετά την άνοιξη θα έχει λιώσει!

http://www.gamoi.com