Τρίτη, 25 Δεκεμβρίου 2012

Εθελοντικός καθαρισμός από την ομάδα «Όλοι μαζί μπορούμε για την Σαντορίνη»

Στον εθελοντικό καθαρισμό από τα σκουπίδια και σκουπιδάκια οικοπέδου που βρίσκεται στο κέντρο των Φηρών και συγκεκριμένα απέναντι από το Κ.Υ. και το Λύκειο του νησιού, η ομάδα «Όλοι μαζί μπορούμε για την Σαντορίνη» τα πρωινά του Σαββάτου και της Κυριακής 22 και 23 Δεκεμβρίου.
Η συμμετοχή των εθελοντών ήταν καλή ενώ στην όλη προσπάθεια συμμετείχαν και βοήθησαν μέλη της ομάδας των «εθελοντών διασωστών της Σαντορίνης».  
Σύμφωνα με την ομάδα,  
Την απολύμανση του χώρου για την προστασία των εθελοντών ανέλαβε εθελοντικά ο Γιώργος Σκοπελίτης από το «Αγροκήπιο» στο Εμπορικό Κέντρο του Καρτεράδου.

Σκοπός μας, δεν ήταν μόνο να καθαρίσουμε τον χώρο αλλά παράλληλα να προφυλάξουμε την πόλη μας από τέτοιου είδους απαράδεκτες καταστάσεις.
Όλοι, θα πρέπει περιφρουρούμε στο μέλλον όλους αυτούς τους χώρους που δυστυχώς και σε αρκετές περιπτώσεις γίνονται καταυλισμοί και χωματερές.

"Όλοι μαζί μπορέσαμε για την Σαντορίνη" σήμερα παραμονή Χριστουγέννων 2012.

Καλά Χριστούγεννα Σαντορίνη. 
"Όλοι μαζί μπορέσαμε για την Σαντορίνη" σήμερα παραμονή Χριστουγέννων. Συνεχίσαμε την καθαριότητα και την περιποίηση των δένδρων στο οικόπεδο απέναντι απ το Κέντρο Υγείας .
Τό Χριστουγεννιάτικο δώρο μας στο πανέμορφο νησί μας που ξέρει μόνο να δίνει σε όλους εμάς και σε όλο τον κόσμο και θα το επαναλάβω πολλές φορές, χωρίς εμείς να του δίνουμε τίποτα, παρά μόνο το πληγώνουμε. Οι εργασίες καθαριότητας θα συνεχιστούν μετά τα Χριστούγεννα και όσοι πιστοί λάτρεις της, καλοδεχούμενοι χωρίς πρόσκληση. Είναι πολύ απλό, πάρτε μια σακούλα και καθαρίστε το δρόμο σας , το διπλανό οικόπεδο, την γειτονιά σας. 
Καλές γιορτές σε όλους και πάντα με υγεία.

Περισσότερες Φωτογραφίες  http://oloi-mazi-mporoyme-gia-tin-santorini.blogspot.gr/2012/12/2012.html


Εχουμε και λεμε: εθελοντικός καθαρισμός από την ομάδα «Όλοι μαζί μπορούμε για την Σαντορίνη»