Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012

Εχουμε και λεμε: η lifo για την Σαντορίνη και το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο στην Ευρώπη…Στην “πρωτιά” των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης του περιοδικού Conde NastTraveler και συγκεκριμένα των βραβείων Conde Nast Johansens 2013, αναφέρεται στο τελευταίο τεύχος της η free press ελληνική εφημερίδα “Lifo”, γράφοντας πως,

To Astra Suites στη Σαντορίνη διακρίθηκε ως το πιο Ρομαντικό Ξενοδοχείο στην Ευρώπη και στη Μεσόγειο από τα παγκοσμίου φήμης βραβεία Conde Nast Johansens, για το 2013. 
Όπως αναφέρει ο ιστότοπος «Ψηλά, στην άκρη του βράχου, σε προνομιακή θέση για να απολαύσετε τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα, το Astra Suites έχει θέα ολόκληρη την καλντέρα και το Αιγαίο Πέλαγος. Είτε χαλαρώνετε δίπλα στην πισίνα ή το μπαλκόνι σας είτε παίρνετε το δείπνο σας στο εκλεπτυσμένο εστιατόριο, οι καταπληκτικές εικόνες δε σταματούν ποτέ».   Σημειώνεται ότι ο Condé Nast Johansens, είναι ένας οργανισμός που επιλεγεί τα καλύτερα ξενοδοχεία από 65 χώρες στον κόσμο και περιλαμβάνει στις τάξεις του εκπληκτικά luxury venues. Από κάστρα στην Σκωτία και τη Γαλλία μέχρι εξωτικά Spa Venues στις Μαλδίβες.

Πηγή: www.lifo.gr


Εχουμε και λεμε: η lifo για την Σαντορίνη και το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο στην Ευρώπη…