Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012

Οι πριγκιπικοί αρραβώνες που ανακοινώθηκαν με βίντεο - Γάμος - Editor's ChoiceΕκείνη βρέθηκε στη Νέα Υόρκη μετά από τη διάλυση του αρραβώνα της με τον δικηγόρο Jonas Bergstrom όπου και επιδόθηκε σε εργασιοθεραπεία στο μη κερδοσκοπικό ίδρυμα «World Childhood Foundation». Εκείνος βρέθηκε στην Νέα Υόρκη ως στέλεχος στα γραφεία της αγγλικής επενδυτικής εταιρείας Noster Capital.
Εκείνη 30 χρονών, το νεότερο παιδί του Βασιλιά Carl XVI Gustaf και της Βασίλισσας Silvia, με αριθμό προτεραιότητας προς το θρόνο το 4 και στο ενεργητικό της γοητευτικούς εργένηδες όπως ο δικός μας Σταύρος Νιάρχος. Εκείνος 38 ετών με πλούσιες σπουδές και (τουλάχιστον) ένα μοντέλο εσωρούχων στο ενεργητικό του - την Maryam Abdullina.
Η Madeleine και ο O'Neill αρχικά ανέπτυξαν μια φιλική σχέση η οποία γρήγορα εξελίχθηκε σε ερωτική. Επειτα από δεσμό δυο χρόνων, αποφάσισαν να παντρευτούν. Σε εμάς το νέο των αρραβώνων έφτασε διαδικτυακά μέσα από ένα σύντομο βιντεάκι που σκηνοθέτησε το ζευγάρι και «ανέβασε» στην επίσημη ιστοσελίδα του παλατιού, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ:
<iframe width="640" height="480" src="http://www.youtube.com/embed/MwnFk_T9WjU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Η πρόταση - όπως αναφέρει η Madeleine - ήταν λιτή, μια βαθιά συναισθηματική στιγμή. Ευτυχώς η νύφη είπε το ναι, το ναι είπε και σουηδική κυβέρνηση - την γνώμη της οποίας είθισται να ζητά ο Βασιλιάς -  και έτσι ο γάμος αναμένεται να πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι στον Καθεδρικό ναό της Στοκχόλμης.
Κουμπάροι, νυφικά, βέρες, κοσμήματα, καλεσμένοι και λοιπά γαμήλια κους-κους προσεχώς - όπως υπόσχεται η Madeleine.
Αλλά σε όλο αυτό το ρομαντικό κλίμα, την παράσταση κλέβει η καυτή, 72χρονη Eva - η μητέρα του γαμπρού. Εκτός από την ζουμερή της εμφάνιση που σκανδαλίζει, μετρά τρία διαζύγια και έχει υπάρξει ερωμένη του άτακτου πρίγκιπα Καρόλου κατά την διάρκεια του έγγαμου βίου του με τη Νταïάνα.
Για να μην νομίζετε ότι μόνο η Αθήνα είναι… ένα μεγάλο κρεβάτι.   


in.gr - Οι πριγκιπικοί αρραβώνες που ανακοινώθηκαν με βίντεο - Γάμος - Editor's Choice