Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2012

Χωρίς το Δημόσιο η εταιρεία μάρκετινγκ του ελληνικού τουρισμού


Οι χορηγοί του 11ου Συνεδρίου του ΣΕΤΕ
Ατυχές τέλος, πριν καν συσταθεί, είχε η πολυδιαφημισμένη και αποφασισμένη με νόμο κοινή εταιρεία του ιδιωτικού τομέα και του ελληνικού δημοσίου, που θα αναλάμβανε το μάρκετινγκ του ελληνικού τουρισμού.
Όπως ανακοίνωσε  ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Α. Ανδρεάδης, από το βήμα του 11ου συνεδρίου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, ο ιδιωτικός τομέας θα χρηματοδοτήσει εξ ολοκλήρου την εταιρεία μάρκετινγκ του ελληνικού τουρισμού “Marketing Greece”. Ο κ. Ανδρεάδης, απηύθυνε πρόσκληση, στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ) και στην Ένωση Εταιρειών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ), να συμμετέχουν στο σχήμα.
Ο Πρόεδρος του ΞΕΕ, κ. Γ. Τσακίρης, υπογράμμισε ότι θα εξετάσει την πρόταση του ΣΕΤΕ, θέτοντας ως προϋπόθεση να υπάρχουν ξεκάθαροι ρόλοι σε σχέση με τον ΕΟΤ και το αντικείμενο να εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα του εγχειρήματος.
Η εταιρεία θα ξεκινήσει με τη δημιουργία ενός website που θα παρέχει πλήρη εμπορική παρουσίαση της χώρας, πωλήσεις τουριστικών υπηρεσιών και κέντρο τύπου, ενώ παράλληλα θα χτιστεί και ένα δίκτυο δημοσίων σχέσεων σε βασικές αγορές όπως Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία, Ελβετία, Αυστρία, Βέλγιο, ΗΠΑ και Ρωσία.
Μπορείτε να διαβάσετε τα συμπεράσματα του συνεδρίου καθώς και τις ομιλίες και τις παρουσιάσεις εδώ: www.seteconferences.gr
Σημείωση σύνταξης:
Το website του συνεδρίου αποτελούσε χορηγία για τέταρτη συνεχή χρονιά της εταιρείας Ηλιότοπος, η οποία επιμελείται τον σχεδιασμό του, την ενημέρωσή του και τη φιλοξενία του. Το “ατλαντίς” ήταν ένας από του χορηγούς επικοινωνίας του συνεδρίου. (φωτογραφία πάνω)


Χωρίς το Δημόσιο η εταιρεία μάρκετινγκ του ελληνικού τουρισμού