Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2012

Ένα διαφορετικό Τοπικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης


Ο Πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ κ. Αντώνης Καντζέλης
Ένα διαφορετικό Τοπικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης θα διεξάγει φέτος ο Δημοτικός Αθλητικός Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Οργανισμός Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.), μετά από πρόταση κάποιων ομάδων και τελικά ομόφωνη συμφωνία όλων αυτών και του Προέδρου του ΔΑΠΠΟΣ κ. Αντώνη Καντζέλη.
Οι αγώνες μεταξύ των ομάδων θα γίνονται χωρίς να υπάρχει βαθμολογία κατάταξης, θα παίξουν όλες οι ομάδες μεταξύ τους και στο τέλος του Πρωταθλήματος οι αρχηγοί των ομάδων θα ψηφίσουν ποιοι κατά τη γνώμη τους ήταν οι καλύτεροι παίκτες του Πρωταθλήματος απ’ όλες τις ομάδες.
Θα δημιουργηθούν 4 ομάδες, με τους καλύτερους παίκτες, για να παίξουν στο Final Four, ένα ALL STAR GAME, μια γιορτή του Μπάσκετ, όπου θα υπάρξουν και διαγωνισμοί τριπόντων, βολών και καρφωμάτων και άλλων πολλών δοκιμασιών με πολλές βραβεύσεις για τους νικητές.
Στο πρωτότυπο αυτό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης του ΔΑΠΠΟΣ δήλωσαν και θα συμμετέχουν οι εξής 12 ομάδες:
Eπαλαίμαχοι, Αφρός, Βουρβούλος, Αετός 1, Αετός 2, Kifines, Two Brothers, Houston Rockets, Πανιώνιος Σάντο, Παλαίμαχοι Πανιώνιου Σάντο,’Ατλαντας 1, Άτλαντας2.
Μετά από κλήρωση της 1ης αγωνιστικής που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΔΑΠΠΟΣ, την Τρίτη 13/11/2012, προέκυψαν τα εξής παιχνίδια:
Kifines – Παλαίμαχοι Πανιώνιου Σάντο
Two Brothers – Πανιώνιος Σάντο
Αετός 1 – Houston Rockets
Βουρβούλος – Αετός 2
Άτλαντας 1 – Επαλαίμαχοι
‘Ατλαντας 2 – Άφρος
Οι ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής των παιχνιδιών θα ανακοινωθούν από το ΔΑΠΠΟΣ ανάλογα με το εάν υπάρξουν επίσημα παιχνίδια της ΕΣΣΚ ή της ΕΟΠΕ το Σαββατοκύριακο 24-25/11/2012 στο Κλειστό Γυμναστήριο.


Ένα διαφορετικό Τοπικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης