Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2012

Δωρεάν 10.000 εμβολιασμοί παιδιών 12/11/2012 στη Σαντορίνη


Που θα γίνουν και ποιους αφορά. Το πρόγραμμα υλοποιεί η ΜΚΟ "Αποστολή" της Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Με σύνθημα "κανένα παιδί να μη στερηθεί τα εμβόλια του" ξεκίνησε η μαραθώνια εμβολιαστική εκστρατεία 10.000 παιδιών από το ιατρείο κοινωνικής αποστολής στην Αθήνα και στην Ηλιούπολη.

Το πρόβλημα είναι τεράστιο καθώς η εκτίναξη της ανεργίας και της ανασφάλιστης εργασίας έχει κάνει χιλιάδες γονείς να μην έχουν χρήματα ούτε για να εμβολιάσουν τα παιδιά τους. Το πρόγραμμα των ΔΩΡΕΑΝ εμβολιασμών αφορά λοιπόν όλα τα παιδιά που οι γονείς τους, έλληνες και αλλοδαποί, είναι ανασφάλιστοι ή άποροι.

Μόνο στην Ηλιούπολη εμβολιάστηκαν 92 βρέφη και παιδιά από εθελοντές γιατρούς του ιατρείου κοινωνικής Αποστολής.

Οπως δήλωσε στο Newsit o γενικός διευθυντής της ΜΚΟ "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" Κωνσταντίνος Δήμτσας "η Αρχιεπισκοπή και ο ΙΣΑ έρχονται να καλύψουν το κενό που υπάρχει στους επιτακτικούς εμβολιασμούς των παιδιών. Είναι χρέος μας να βοηθησουμε όσους δεν μπορούν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους.
Ο γενικός διευθυντής της ΜΚΟ "Αποστολή" Κωστής Δήμτσας παρηγορεί τον μικρούλη που μόλις εμβολιάστηκε Ο γενικός διευθυντής της ΜΚΟ "Αποστολή" Κωστής Δήμτσας παρηγορεί τον μικρούλη που μόλις εμβολιάστηκε
ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΠΟΣΤΟΛΗ"
- Ο Δήμος Ηρακλείου την Τρίτη 6/11/2012  στη 1:00 το μεσημέρι. 
- Η Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου την Τρίτη 6/11/2012 στις 5:00 το απόγευμα. 
- Ο Δήμος Ιλίου την Τετάρτη 7/11/2012 στις 11.00 το πρωί. 

Η "Αποστολή" ταξιδεύει και εκτός Αθηνών όπου της ζητηθεί προκειμένου να εμβολιαστούν και τα παιδιά της επαρχίας. Τη Δευτέρα 12/11.2012 θα βρίσκεται στη Σαντορίνη


NewsIt.gr: Ελλάδα | Δωρεάν 10.000 εμβολιασμοί παιδιών