Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012

Δύο μετάλλια για τους μικρούς αθλητές του Πανιωνίου στο Tae Kwon Do


Με θετικό πρόσημο χαρακτηρίζεται η συμμετοχή του Πανιωνίου ΓΣ Σαντορίνης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων Tae Kwon Do που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 12-14/10 στο Βόλου, όπου οι αθλητές του συλλόγουν κατάφεραν να αποσπάσουν δύο μετάλλια, αλλά και να συλλέξουν πλούσιες εμπειρίες.
Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 650 αθλητές από όλη τη χώρα, μεταξύ των οποίων και επτά αθλητές του Πανιωνίου ΓΣ Σαντορίνης, αγόρια και κορίτσια με έτη γέννησης 1999-2001.
Αν και το επίπεδο των αγώνων ήταν πολύ υψηλό και ο συναγωνισμός δυνατός, οι αθλητές παρουσιάστηκαν απόλυτα προετοιμασμένοι και αγωνίστηκαν δυνατά, με πάθος και αποφασιστικότητα. Οι αγώνες που έδωσαν στην κατηγορία των -45Kg οι αθλητές Γιώργος Καραμολέγκος, Φρατζέσκος Κατσίπης και Λουκάς Δρόσος, καθώς και στις κατηγορίες -53Kg ο Κωνσταντίνος Φωκάς και -47Kg η Άννα Καραμολέγκου ήταν δυνατοί και οι αθλητές έδωσαν των καλύτερό τους εαυτό απέναντι σε αθλητές που τελικά κατέκτησαν την κορυφή της αντίστοιχης κατηγορίας.
Για πρώτη φορά στο τατάμι των αγώνων ανέβηκε η νεαρή αθλήτρια Κωνσταντίνα Χαμπέου επιδεικνύοντας μεγάλη συγκέντρωση και αποφασιστικότητα, χαρακτηριστικά που την οδήγησαν στα μετάλλια και συγκεκριμένα στο χάλκινο μετάλλιο, αφού μετά από έναν καλό αγώνα δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό της κατηγορίας της.
Υπό την καθοδήγηση της προπονήτριας κ. Τσουκνίδου Μαρίας αγωνίστηκε και ο Μιχάλης Κώστογλου στην κατηγορία -33Kg, ο οποίος μετά από πολύ καλές εμφανίσεις κατάφερε να μείνει συγκεντρωμένος και να φτάσει μέχρι τον τελικό της κατηγορίας του. Ο αγώνας του τελικού ήταν ανοιχτός σε κάθε αποτέλεσμα και κρίθηκε ουσιαστικά στις λεπτομέρειες οδηγώντας τον αθλητή του συλλόγου στην κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου.
Μετά το τέλος της διοργάνωσης και τις μεγάλες επιτυχίες, η προπονήτρια του Πανιωνίου κ. Τσουκνίδου εξέφρασε την ικανοποίησή της για το επίπεδο των αθλητών, αλλά κυρίως για το ήθος και την αποφασιστικότητα που επέδειξαν σε κάθε τους προσπάθεια. Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπορεί να τελείωσε αλλά οι αθλητές μας έχουν όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορεί να τους οδηγήσουν σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες οπότε η σκληρή δουλειά συνεχίζεται.
http://atlantis-santorini.net/dyo_metallia_gia_tous_mikrous_athilites_tou_panioniou_sto_taekwond/