Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2012

Ένα καυτό νησί στην καρδιά της Αθήνας


Ένα καυτό νησί στην καρδιά της Αθήνας


Αν το φθινόπωρο επιθυμήσεις ένα down town island στην Αθήνα, θα το εντοπίσεις στο Hilton Athens.
ΟΚ, η πισίνα του Hilton Athens παραπέμπει σε Santorini mood. Ναι, το Hiltonia spa, με εσωτερική πισίνα, γυμναστήριο, χαμάμ, μασάζ και όλα τα συναφή θυμίζει ξεκούραση στη Ρόδο. Αλλά το Galaxy Bar, στο roof garden του Hilton Athens, με πιάτο όλη την Αθήνα είναι το hot point της αθηναϊκής νύκτας που ζει σε ρυθμούς Μυκόνου και θα πρωταγωνιστήσει αυτόν τον χειμώνα.
Το Σάββατο που μας πέρασε το Galaxy Bar έκανε το πιο δυνατό ξεκίνημα. Το Galaxy team on the decks που απογείωσε τους πάντες, επώνυμους και ανώνυμους, αποτελούσαν ο Κώστας Ζήκος, η Miss El P, η Εύα Θεοτοκάτου, η Θεανώ, ο Μαρίνος, ο Γιώργος Αγρογιάννης και ο Γιώργος Λυσιγάκης. Πριν πατήσεις το πόδι σου στο Galaxy Bar, τα χαϊδευτικά κορίτσια του Hiltonia spa σου έκαναν δωρεάν ξεκουραστικό χειρομασάζ-happening.
Ορθότατον και χρηστικότατον. Διότι κατόπιν έπιανες βελούδινα το κοκτέιλ για να μυηθείς ανάλαφρα στο beat του Galaxy team on the decks.
Το θερμόμετρο άρχισε να ανεβαίνει από τις δέκα το βράδυ χάρη στους early birds Galaxy funs και δεν σταμάτησε την άνοδο μέχρι το πρωί, για να αποδείξει ότι η Αθήνα ποτέ δεν κοιμάται. Ούτως ειπείν, οι αμετανόητοι people of Mykonos θα παίρνουν το αίμα τους πίσω από τις Κυκλάδες μέχρι το summer 2013.
Δημήτρης Μαχαιρίδης
Δημήτρης Μαχαιρίδης, Agnes Szeidl business manager of Hilton Athens, Νεόφυτος Κομνηνός
Η Χρυσιάνα Ανδριοπούλου, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων των NOTOS GALLERIES, ο διάσημος μέχρι LA Γιώργος Σατσίδης και η πολυπράγμων PR Manager του Hilton Athens Τίνα Τορίμπαμπα
Το ήμισυ της εξάδας Galaxy team on the decks: Miss El P, Κώστας Ζήκος και Εύα Θεοτοκάτου
Ο Γιάννης Χοροζόγλου, ιθύνων νους του GS Travel και ο επιχειρηματίας Σωτήρης Πάτση
Έλενα Πάτση, Κλειώ Μπαχαριά και η σχεδιάστρια κοσμημάτων Αλεξάνδρα Κουμπά
Ο κριτικός συναντά την ηθοποιό: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και Άβα Γαλανοπούλου
Σίσσυ Φυδά και Τίνα Τορίμπαμπα χαμογελαστές & τριγυρισμένες από ανδρική πιο συγκρατημένη παρουσία
πηγή: tvkosmos.gr/feedproxy.google.com


Ένα καυτό νησί στην καρδιά της Αθήνας