Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012

Εχουμε και λεμε: 2ο Λαϊκό Ανταλλακτικό Παζάρι Ανθρωπιστικής ΑλληλεγγύηςΣύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας πολιτών «Θηραίων Δράσεις»,

Ύστερα από την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα κάποια χρόνια τώρα, στον κόσμο γενικότερα αλλά και στην Σαντορίνη τελευταία αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε το 2ο λαϊκό παζάρι με πολλούς σκοπούς, ένας από τους οποίους είναι και η κοινωνική αλληλεγγύη .

 Το  1ο  πραγματοποιήθηκε πέρυσι και με την βοήθεια των Θηραίων πολιτών βοηθήθηκαν πολλοί Θηραίοι συμπολίτες μας αλλά και άλλοι άνθρωποι γενικότερα στην Ελλάδα καθώς συνεργαστήκαμε με τους Γιατρούς του κόσμου (Ελληνική Αντιπροσωπεία).

Το 2ο Παζάρι θα είναι λίγο διαφορετικό..με σκοπούς πάλι την ανταλλαγή και την  περισυλλογή ειδών με την διαφορά όμως ότι  οτιδήποτε καλό προκύψει μέσα από αυτό θα προσφερθεί ως βοήθεια σε συμπολίτες  του νησιού μας.

Η επόμενη ανοιχτή συνάντηση με θέμα την οργάνωση του παζαριού  θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΠΠΟΣ (κλειστό γυμναστήριο Θήρας) την Τετάρτη 14/11/12 και ώρα 18:00 . Ευπρόσδεκτη θα είναι κάθε εθελοντική βοήθεια.
Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για τις λεπτομέρειες του Παζαριού. 


Εχουμε και λεμε: 2ο Λαϊκό Ανταλλακτικό Παζάρι Ανθρωπιστικής Αλληλεγγύης