Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012

Ζωντανά και στη zougla.gr ο αγώνας parkour της ΣαντορίνηςΤο Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου η Σαντορίνη γίνεται το επίκεντρο του κόσμου αφού εκεί θα διεξαχθεί ο ένας και μοναδικός αγώνας parkour με την ονομασία Red Bull Art of Motion. Κορυφαίοι αθλητές από όλο τον πλανήτη θα συναντηθούν στις… ταράτσες των κτηρίων και θα μονομαχήσουν για να αποδείξουν ποιος είναι ο καλύτερος. Με φόντο το μαγευτικό ηφαίστειο στο πιο ενεργειακό μέρος του κόσμου, το Red Bull Art of Motion θα ξεκινήσει στις 16:30 και μέσα από τη zougla.gr θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε από το σπίτι σας το κορυφαίο αυτό γεγονός.

Συνολικά θα λάβουν μέρος 21 traceurs οι οποίοι θα δοκιμάσουν τις σωματικές τους ικανότητες στην πιο «φυσική» πίστα parkour, επιστρατεύοντας εντυπωσιακά κόλπα, στιλ και ρυθμό και έχοντας ως εμπόδια τα ειδυλλιακά καλντερίμια του νησιού. Οι αθλητές με τις καλύτερες επιδόσεις στους περυσινούς αγώνες, οι νικητές του online προκριματικού, η τριάδα ενός φετινού αγώνα parkour που πραγματοποιήθηκε στην Ελβετία, αυτοί που προέκυψαν από τους προκριματικούς αγώνες στις 26 Σεπτεμβρίου καθώς και μια ελληνική συμμετοχή θα αποτελέσουν την τελική λίστα συμμετεχόντων. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από την τετράδα των έμπειρων: Bouillet Gaetan (Βέλγιο), Paul Joseph (Μ.Βρετανία), Victor Lopez (Η.Π.Α.) και Anawar Anan (Ταϊλάνδη). 

Συμμετοχές - Bull Art of Motion
1.      Leroux Yoann (Γαλλία)
2.      Gustafsson Marcus (Σουηδία)
3.      Paul Jason (Γερμανία)
4.      Felix Andersen Pip (Μ. Βρετανία)
5.      McKeever- Willis Cai (Μ. Βρετανία)
6.      Petkuns Pavels (Λετονία)
7.      Doyle Ryan (Μ. Βρετανία)
8.      Graham Shieff (Μ. Βρετανία)
9.      Paulo Victor (Βραζιλία)
10.  Madrid Erica Nicole (Η.Π.Α.)
11.  Zyulev Alexander (Ρωσσία)
12.  Forster Pamela (Αυστρία)
13.  Alkmin Luis (Πορτογαλία)
14.  Romberg Luci (Η.Π.Α.)
15.  Petins Slava (Λετονία)
16.  Peveril Jesse Alexander (Ελβετία)
17.  Yadon Joshua (Η.Π.Α.)
18.  Στέργιος Ντουμάνης (Ελλάδα)
19.  Cory de Meyers (ΗΠΑ) 
20.  Kevin Fluri (Ελβετία) 
21.  Andrey Lisal (Αυστρία)

Δείτε το τρέιλερ του Red Bull Art of Motion για να πάρετε μία καλή γεύση  Ζωντανά στη zougla.gr ο αγώνας parkour της Σαντορίνης